• 瀏覽: 6,120
  • 回覆: 25
7仔, M記...總之有7000都做住先

熱賣及精選
引用:
原帖由 LU001 於 2020-10-14 05:17 PM 發表

你有冇去7仔M記做?

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-15 02:08 AM 發表

你有冇去7仔M記做?
冇啊, 留俾失業D人做下咁啦...

引用:
原帖由 LU001 於 2020-10-15 07:55 AM 發表

冇啊, 留俾失業D人做下咁啦...
你心地咁好嘅留俾別人做?

回覆 引用 TOP

疫情期間失業率高達4.2% 喺時候要為自己打算一下 尋找更好的就業機會 

保險牌就好似車牌一樣 梗要有一張旁身呢 財富管理經理 其實都係一個不錯的選擇 

行業特色: 一個牌照可以服務兩個市場 (香港,國內) 

重點嚟啦

現在期間限定: 符合入職資格,即包您保險考試費

講一講詳情

職責: 

- 負責與客戶保持良好溝通 

- 為客戶提供合適的理財服務 

- 介紹合適的産品 

入職要求: 

- 中五或以上 (中五會考/中學文憑數學科必需合格 及 中或英文其中一科必需合格) 

- 內地大學以上學歷 

待遇:

- 每月津貼加上具有吸引力的佣金和表現獎金 

- 全面的培訓課程 - 快速晉升的機會 

- 彈性上班時間 

薪金: 底薪$6000-$20000 再加佣金獎金可高達$50000 

大家若果有興趣想了解更多,可以dm

回覆 引用 TOP

有的做時.擺工攬炒。條路自己揀,求仁得仁。活該

回覆 引用 TOP

M記...啊唔係, 7仔都爆左

引用:
原帖由 LU001 於 2020-10-15 08:29 PM 發表

M記...啊唔係, 7仔都爆左
7仔都爆埋

回覆 引用 TOP

申請保就業

回覆 引用 TOP

我朋友CX唔洗開工都照有錢架WO
你唔好扮野

引用:
原帖由 LU001 於 14-10-2020 05:17 PM 發表

你係飛機師?定飛🐔小姐?

有錢外賣也可以啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LU001 於 2020-10-14 05:17 PM 發表

7000 , 夠生活?  條數點計?

7仔都唔錯!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]