• 瀏覽: 10,581
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
港女扮台妹,又幾好睇和

2020-10-15 09:00最後更新日期:2020-10-15 09:00
無綫有唔少香港藝人過檔ViuTV,估唔到原來台灣都有咁嘅情況,許綽婷首次亮相ViuTV全新節目。(影片截圖)曾主持不少J2台節目如《背包女行》、《台灣甜蜜密》嘅居台港女許綽婷(AV),雖然有唔少發展機會,不過原來佢已過檔ViuTV,喺全新節目《當遊客不存在》亮相。在昨晚播出一集,許綽婷(AV)去到唔少港人、甚至係台灣人嘅談心打卡勝地--淡水。疫情下嘅淡水雖然熱鬧,不過少咗好多廣東話,而許綽婷(AV)更因而獨佔旋轉百米觀景塔,享受寧靜嘅日落。
J2大部分台灣節目都由位主持人共同主持,不過,許綽婷曾獨立主持《台灣甜蜜密 》。(影片截圖)喺香港土生土長嘅許綽婷,早年因為熱愛台灣嘅慢生活,於是去到台中嘅亞洲大學(Asia University, Taiwan)修讀外文系,並同時開設Youtube頻道,記錄當地嘅生活,亦因而成為J2嘅主持人之一。現年24歲嘅許綽婷,由於英文名係Avenna,於是佢索性以AV嚟到稱呼自己。或者係因為AV呢兩粒字對男人嚟講有著一般魔性,令許綽婷所拍嘅影片,都有一定嘅觀看次數,5月時嘅《港妹在雲林》教大家用100元玩足一日更有20萬觀看次數。
+13

熱賣及精選
好普通,唔會留下深刻印象

麻麻地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-15 09:55 AM 發表

港女扮台妹,又幾好睇和

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201014/393100814824116225.jpeg/flcBZnYFEY7YRmh5xNX4j6wiKdWLhDpaIygIwSMoCME?v=w1920r16_9
2020-10-15 09:00最後更新日期:2020-10 ...
好喜歡睇TVB但對佢沒印象, 即是冇左佢TVB都唔知

回覆 引用 TOP

是但啦,求其有條女比觀眾睇下就ok...........

醜樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-15 09:55 AM 發表

港女扮台妹,又幾好睇和

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201014/393100814824116225.jpeg/flcBZnYFEY7YRmh5xNX4j6wiKdWLhDpaIygIwSMoCME?v=w1920r16_9
2020-10-15 09:00最後更新日期:2020-10 ...
她說的國語蠻好呀~

10.22 BNO Bill 二讀,期待恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西人必中伏 於 2020-10-15 11:41 AM 發表

好普通,唔會留下深刻印象
YoYo+10A

10.22 BNO Bill 二讀,期待恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

把聲好聽

又女神呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-16 02:21 PM 發表

是但啦,求其有條女比觀眾睇下就ok...........
她最正係高潮眼

回覆 引用 TOP

麻麻地,抄人地韓國 / 台灣 旅遊節目,厭咗D。

回覆 引用 TOP

新蒲崗工廠妹,都叫女神,香港神女何其多。

回覆 引用 TOP

勝在把聲幾好聽,夠溫柔

而家先知有此人,普通得黎也不特別

帶著殘破的軀體,追趕沒有的終點

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]