• 瀏覽: 10,616
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
支持

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
其實呢啲同freelance 一樣,可以同任何機構合作,今次同viu,下次都可以去返tvb。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-10-17 03:17 PM 發表

絕對同意!

99妖視,根本係只有反中曱甴先睇的反中淫台!

2020-03-09起,翡翠台一至五一小時新聞 + 世界觀
一至五18:00
3月9日 - 4月24日 內地劇
4月27日起 內地優質紀實

99妖視連六點呻淫都冇人睇!做乜都唔知! ...
無綫同時段播埋晒啲鼎爺譚玉瑛呢啲老坑煮餸節目 ,
ViuTV求其搵一個後生女藝人都贏無綫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-10-17 03:17 PM 發表

絕對同意!

99妖視,根本係只有反中曱甴先睇的反中淫台!

2020-03-09起,翡翠台一至五一小時新聞 + 世界觀
一至五18:00
3月9日 - 4月24日 內地劇
4月27日起 內地優質紀實

99妖視連六點呻淫都冇人睇!做乜都唔知! ...
ViuTV後生靚女許綽婷對撼無綫死老坑譚玉瑛

夠溫柔

回覆 引用 TOP

如果唔係做過tvb , viutv真係未必要佢!

Wow...beautiful and so sweet 😍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JACKPANG117 於 2020-10-18 03:03 AM 發表

如果唔係做過tvb , viutv真係未必要佢!
ViuTV大部分藝人都冇做過TVB啦

引用:
原帖由 反對無理禁言 於 2020-10-17 09:50 PM 發表

ViuTV後生靚女許綽婷對撼無綫死老坑譚玉瑛
所以十點半多數轉左睇viu,

睇吓美女交遊遊

回覆 引用 TOP

旺角隔籬!唔知佢有乜咁特別?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 反對無理禁言 於 2020-10-18 05:51 AM 發表

ViuTV大部分藝人都冇做過TVB啦
咁有邊個viutv自家藝人係紅到?

引用:
原帖由 JACKPANG117 於 2020-10-18 01:19 PM 發表

咁有邊個viutv自家藝人係紅到?
羅沛琪  沈殷怡  王頌茵 《今晚趁熱食》《Chill Club 推介》都有佢哋做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-15 09:55 AM 發表

港女扮台妹,又幾好睇和

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201014/393100814824116225.jpeg/flcBZnYFEY7YRmh5xNX4j6wiKdWLhDpaIygIwSMoCME?v=w1920r16_9
2020-10-15 09:00最後更新日期:2020-10 ...
今次同viu,下次都可以去返tvb。

回覆 引用 TOP

三日兩夜啲女正好多噃

回覆 引用 TOP

作為藝人係好普通嘅樣,喺大台無發展空間,走係正常

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]