• 瀏覽: 39,586
  • 回覆: 236
  • 追帖: 3
本主題由 yycrab 於 2020-10-16 10:49 AM 移動
引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-15 10:36 AM 發表

【當眾扯Bra】陳嘉倩擺款,人紅自然多是非架啦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201015/photo/bkn-20201015000121550-1015_00862_001_01p.jpg?20201015000816

原係女神係咁...前無 ...
覺得佢比以前cheap咗搞到成個妓女咁都冇乜興趣再睇佢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

是否香港人都未知。

回覆 引用 TOP

小花當眾扯bra有咩問題姐?小花又唔係扯旗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2020-10-15 10:43 發表

可以加入詞典解釋乜野叫綠茶婊
我都唔識解喎

稭首天中天 ~ 毫光遍大千 ~ 八風吹不動 ~ 端坐紫金蓮………………………………

回覆 引用 TOP

小魏人
甘邦民女好過佢
至少無乜整

回覆 引用 TOP

對腳唔錯

回覆 引用 TOP

佢一般啦,好多小花港姐都好過佢,
又吾係靚,又冇身形,又多負面新聞

回覆 引用 TOP

點解我覺得佢個樣好似男人扮?

忘記過去,面向前方,一個信念,理想必定達到

回覆 引用 TOP

射了

回覆 引用 TOP

臭X

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-15 12:32 PM 發表

呢條八婆好撚乞人憎,扮撚哂嘢,扮清純,其實仆街一名。
有冇啲負面嘅消息分享一吓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-10-15 12:39 PM 發表

依家乜年代了,仲一張一張相咁影????拍個視頻好難乜!!!
開局一張相,故事全靠自己寫,真假難辨!!
文宣格局
一張圖片,一段仔新聞自己加過千字個人意見落去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 k1l 於 2020-10-15 12:36 PM 發表

章取義囉係生果猿公必修技能來的
仲要嚟多一朝反客為主指鹿為馬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-15 10:36 AM 發表

【當眾扯Bra】陳嘉倩擺款,人紅自然多是非架啦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201015/photo/bkn-20201015000121550-1015_00862_001_01p.jpg?20201015000816

原係女神係咁...前無 ...
最好爆料者人品要好過佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]