• 瀏覽: 5,150
  • 回覆: 80

Smith說道:“占士說想要得到那該死的尊重,在我看來他的意思就是,他會一直努力,直到所有人都認為他是歷史第一、歷史最佳。但我現在就要告訴你,你就當自己沒有得到尊重吧,你在我這永遠不會是歷史第一,你會是歷史第二,但占士是歷史第一這件事永遠不會得到普遍的認可。”

隨後他當主持人問他,為什麼要這麼說時,他說:“你知道為什麼嗎?不好意思,只有一個辦法,那就是擦除他6次輸掉總冠軍賽的歷史,就這麼簡單。”

香討小學雞占粉情難以堪

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
So true!!

回覆 引用 TOP

占士已經有4隻指環,呢個乜水又有幾多隻?

無指環就唔好响度獻醜啦

MJ 決賽收視率是 LBJ的8倍(歷史新低)?
MJ 球鞋銷量比你現役球員加起來多。
MJ 所有超級數據紀錄只用了13年MJ 把NBA 帶到全世界。
行出街睇下人著咩鞋。air leborn?
誰是歷史第一還要問?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-15 01:14 PM 發表

無指環就唔好响度獻醜啦
乜原來做籃球評述員要有冠軍指環。
又學到野。

回覆 引用 TOP

有啲所謂mvp
連一次總決都未入過
仲學人扮巨頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個自信的手機 於 2020-10-15 01:23 PM 發表

MJ 決賽收視率是 LBJ的8倍(歷史新低)?
MJ 球鞋銷量比你現役球員加起來多。
MJ 所有超級數據紀錄只用了13年MJ 把NBA 帶到全世界。
行出街睇下人著咩鞋。air leborn?
誰是歷史第一還要問? ...
師兄,你講呢d野真係秒殺到d占粉唔敢入黎架

回覆 引用 TOP

/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-15 01:14 PM 發表

無指環就唔好响度獻醜啦
Stephen A. Smith is a well-known NBA commentator for years.

回覆 引用 TOP

lbj 同 mj比,就好似百億身家同千億身家比甘,百億身家好多嘢都做到,但千億身家更暢通無阻呢。

回覆 引用 TOP

Robert Horry 有七隻冠軍指環,幾時到MJ排第一?

我諗大部份JAMES FANS都會認為MJ第一

引用:
原帖由 tangman1324 於 2020-10-15 05:49 PM 發表

我諗大部份JAMES FANS都會認為MJ第一
有得吾認咩?問10個人9個半都話MJ , 自己1個係井底認為係無用,要接受現實。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-10-15 03:23 PM 發表

Robert Horry 有七隻冠軍指環,幾時到MJ排第一?
咁你都講得出,你有冇腦架

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]