• 瀏覽: 2,245
  • 回覆: 29
https://soccer.sina.com.hk/news/1/20201016/12290858/?cf=fb_hk_gp_others&u=jay&st=XwKPGt

據《Tutto Mercato》稱,車路士在關注祖雲達斯前鋒戴巴拿(Paulo Dybala)的情況,如有機會將出手求購。

該報導稱,戴巴拿在祖雲達斯新帥派路(Andrea Pirlo)手下開局艱難,因為身體狀況問題,至今沒有出場過。而車路士對這位26歲前鋒很感興趣。

戴巴拿和祖雲達斯的合約還剩兩年,續約談判已經放緩了下來,而且隨著莫拉達(Alvaro Morata)的到來,阿根廷人在祖雲達斯的出場時間可能會受到影響。不過,即使祖雲達斯願意出售戴巴拿,價格也會十分驚人,《Tutto Mercato》估計,斑馬軍團對阿根廷人的要價預計會在8千萬歐元上下。

祖雲達斯好似已經冇咗戴巴拿嘅位置咁......

8000萬歐元買戴巴拿好平姐,
比起果件馬古尼都8000萬英鎊。

引用:
原帖由 toman118 於 2020-10-16 10:31 AM 發表

8000萬歐元買戴巴拿好平姐,
比起果件馬古尼都8000萬英鎊。
對比馬古尼黎講戴巴直頭超值!
賣樣賣波衫我諗都有十足回報商業價值比馬古尼高

回覆 引用 TOP

又話賣c朗 原來賣戴巴先o岩

咁華拿呢,打兩場唔用?

回覆 引用 TOP

睇黎買來踢防中先夠位 

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2020-10-16 10:58 AM 發表

又話賣c朗 原來賣戴巴先o岩
呢單唔啱聽,所以係假新聞

戴巴拿呢啲球員好容易成為現今球壇犧牲品。因為打邊佢又無速度,打中鋒佢又冇身位,打攻中佢創造力又未夠火喉。祖記有鬥心朗,除非打雙箭頭,否則根本用唔著戴巴拿。當然,為咗件老坑寧願唔用戴巴拿,正正係祖記喺歐聯衰亡嘅原因

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020-10-16 06:10 PM 發表

戴巴拿呢啲球員好容易成為現今球壇犧牲品。因為打邊佢又無速度,打中鋒佢又冇身位,打攻中佢創造力又未夠火喉。祖記有鬥心朗,除非打雙箭頭,否則根本用唔著戴巴拿。當然,為咗件老坑寧願唔用戴巴拿,正正係祖記喺歐聯衰亡嘅原因 ...
祖記無戴巴拿位置,車仔更加無位比佢,仲要比你講成4不象咁
得啖笑

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2020-10-16 12:59 PM 發表

呢單唔啱聽,所以係假新聞
假新聞就當真,正常用腦諗下都知無可能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2020-10-16 06:25 PM 發表

祖記無戴巴拿位置,車仔更加無位比佢,仲要比你講成4不象咁
得啖笑
祖記無限彈藥架(好似係

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2020-10-16 06:27 PM 發表

祖記無限彈藥架(好似係
應該話係車仔無限彈藥,一隊可以注冊40人

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2020-10-16 06:29 PM 發表

應該話係車仔無限彈藥,一隊可以注冊40人
講有錢一定係巴塞啦
有梅西迷早前先發新聞話祖記蝕錢
再睇巴塞 有高薪梅西(雖然年年敗走歐冠)
都仲收支平衡,証明巴塞背後有大水喉

引用:
原帖由 濫拳大狼 於 2020-10-16 06:32 PM 發表

講有錢一定係巴塞啦
有梅西迷早前先發新聞話祖記蝕錢
再睇巴塞 有高薪梅西(雖然年年敗走歐冠)
都仲收支平衡,証明巴塞背後有大水喉
呢樣真
但巴塞d錢唔會亂花
會用喺應該用的地方
簽咩球員根本唔重要

回覆 引用 TOP

祖記先踢左兩場派路仲試緊陣,就咁話冇位俾迪巴拿踢真係好武斷。
反正我唔信祖記10號會賤賣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]