• 瀏覽: 3,328
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
https://youtu.be/d2bCp9FRFgY

油麻地果欄2工人遭車撞飛  å¸æ©Ÿã€Œå¹çˆ†éŒ¶ã€è¢«æ•

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1016_00822_001.html

精選汽車
晚晚8點幾已三線變一線,塞住晒,再夜啲先開始搬貨得唔得

好彩無轆過個人

無人死,案發時又唔係深夜,司機有近視及散光,可能罰錢了事

條友咁嘅速度無撞死人算佢好彩,不過睇怕之後都有排無車揸嘞🤭

引用:
原帖由 IMS 於 2020-10-16 01:35 PM 發表

晚晚8點幾已三線變一線,塞住晒,再夜啲先開始搬貨得唔得
班友晚晚玩哂成條街,終於有正義友為民清埸。

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-10-16 01:48 PM 發表

好彩無轆過個人

無人死,案發時又唔係深夜,司機有近視及散光,可能罰錢了事
新聞話意外是在深夜1時48分發生,同埋司機吹爆錶飲到啤啤夫喎?罸錢就想了事?

醉駕就唔啱啦

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-10-16 03:22 PM 發表

新聞話意外是在深夜1時48分發生,同埋司機吹爆錶飲到啤啤夫喎?罸錢就想了事?
1點48分,官話係清晨就係清晨,甚至乎話吹波仔讀數不可信都得,疑點歸於被告都得😤

官嘅睇法同一般人未必一樣 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-10-16 03:56 PM 發表

1點48分,官話係清晨就係清晨,甚至乎話吹波仔讀數不可信都得,疑點歸於被告都得😤

哦!原來黃狗棺!冇問題,放人。

果欄班仆街死晒都冇人可惜

又係醉駕?

小事一樁!
醉駕撞死人先係坐1年幾,宜家無人死坐3-6個月,當放下長假休息下

正‼‼係我睇過呢一版最好睇嘅片
唯一可惜涉事車輛撞花晒

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-10-16 03:56 PM 發表

所以香港係冇法治的.任由髮🐶噏

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2020-10-16 02:24 PM 發表

班友晚晚玩哂成條街,終於有正義友為民清埸。
做咗一件好多司機一直想做但唔敢做嘅事

主題標籤 #bmw #寶馬
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]