• 瀏覽: 21,669
  • 回覆: 209
  • 追帖: 5
有無 其他 苦主
落了單 ... 成 5日 都未出貨 ... FB 見有人 10月頭 確認了單 ... 現在都未收到。

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2020-10-16 02:34 PM 發表

有無 其他 苦主
落了單 ... 成 5日 都未出貨 ... FB 見有人 10月頭 確認了單 ... 現在都未收到。
你阿里旺旺問客服啦!
我11號落單 12發貨 14號拎得,完全冇問題

引用:
原帖由 雀躍的碼頭 於 2020-10-16 04:05 PM 發表

你阿里旺旺問客服啦!
我11號落單 12發貨 14號拎得,完全冇問題
已問 ... 開頭都覆 跟緊 ... 現在無反應 官網 電話 21349814 一係線路忙 ... 一係長響無人接

我的世界:
鐘錶網
  • 更新時間: 2020-09-27
    23:22:58出單到今天還未發貨..客服又沒人)聽.

我今日見神洲D送貨大佬送貨上樓上。

還是這句 ... 親!最近貨量特別大!對您時效造成的延誤深表歉意!我們正在加大運力和跟進力度!也請您多諒解!

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 Forbetter 於 2020-10-16 04:33 PM 發表

我今日見神洲D送貨大佬送貨上樓上。
好明顯是處理貨的程序出了問題 ... 遲來先上岸 ... 早入集運倉既貨吾知去了邊

我的世界:
鐘錶網
我7號確認訂單,比左48小時送到既價錢, 過左5日未到就開始追貨, 追左幾日,  剛剛收貨. 以後都吾用佢.

如經淘寶下單,小心留意 時限 ... 自動確認過數 ... 貨就預咗無 ... 但小心到時 集運費 都蝕埋畀佢 ... 貨財兩騙 ... 

好彩今次批貨係 平野 ... 以後 貴D 都用返 官方集運 

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 tz824713 於 2020-10-16 04:30 PM 發表

• 更新時間: 2020-09-27
    23:22:58出單到今天還未發貨..客服又沒人)聽.
  • 官方 Whatsapp 69982554 / 69984506

我的世界:
    鐘錶網

回覆 引用 TOP

引用:
    原帖由 金昔日西 於 2020-10-16 04:54 PM 發表

我7號確認訂單,比左48小時送到既價錢, 過左5日未到就開始追貨, 追左幾日,  剛剛收貨. 以後都吾用佢.
    佢地既 48小時 ... 係過了海關 才開始計 48小時內 送到你收貨地址

但現在係 確認了張合貨單 6日 都未發貨
    所以 貴野 一定要用 官方集運 ... 一日貨未到手 ... 一日都係 淘寶 負責跟進。

我的世界:
    鐘錶網
    最近搬過倉,啲貨有啲亂及慢。上星期六付款,昨日至到貨。

命裡有時終需有,
    命裡無時莫強求。
    有時應該忍一忍........
    集運公司操作你又唔識....
    我用開新世代....試過落單後四日到港.....
    近期今日落單聽日收貨......有D嘢應該要體諒.....
    其實重點係....你認領貨物有冇清楚寫明.....

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”
    引用:
    原帖由 siutatbo 於 2020-10-16 05:14 PM 發表

最近搬過倉,啲貨有啲亂及慢。上星期六付款,昨日至到貨。
    我都係 10號 ... 現在 都 未出貨

我的世界:
    鐘錶網

回覆 引用 TOP

之前用開都一星期左右到自提點,不過今次送貨上門就三日都未出門口

必須重判貪曾收錢停起樓

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
    [按此隱藏 Google 建議的相符內容]