• 瀏覽: 23,409
  • 回覆: 162
今晚(10/16)經過紅磡船塢街, 見到職員搬哂d食材及煮食工具出嚟, 好似執笠中.
有冇人知道發生咩事?

附件

IMG_20201016_190532.jpg(177.6 KB)

2020-10-16 07:54 PM

熱賣及精選
搵夠閃人,之後再開一間另一個名呃水魚

天網恢恢

回覆 引用 TOP

咁多儍西捐錢俾佢,肚滿腸肥,仲唔走咩?

如果真係摺咗,班手足坐完檻出嚟未無地方落腳?
有手足預咗出嚟張生會收留佢哋架!

Lung mun 正pk,x家鈴

唔緊要啦.....改過個名就做過.....
有一間開張叫做果撚冰室.....
對唔住應該係果然冰室......
下一間名應該叫做光復冰室/茶餐廳......
唔係啲曱甴唔知....對生意有好大影響....

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”
引用:
原帖由 垃圾草油 於 2020-10-16 07:59 PM 發表

搵夠閃人,之後再開一間另一個名呃水魚
改做愛國冰室?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhcchan816 於 2020-10-16 08:08 PM 發表

咁多儍西捐錢俾佢,肚滿腸肥,仲唔走咩?
親眼見有儍HiGH一疊$100放入膠箱
不過吾糸龍門糸光榮

E架好難再搵傻你做義工,所以……

回覆 引用 TOP

我聽日再去睇下係咪執笠,再同大家報告!

醒目拿拿林賣晒D資產、舖頭、餐廳。吐左現金,消失一陣,仲意咪再嚟過羅。洗Q 攬住個名衣加死撐咩!2019 時間;就話京被人掃。

Algebra is basic mathematics !

回覆 引用 TOP

搬咗未幾個月就執笠?抵死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2020-10-16 08:26 PM 發表

親眼見有儍HiGH一疊$100放入膠箱
不過吾糸龍門糸光榮
好多乞兒開工前都喺自己個兜度放一百幾十

回覆 引用 TOP

主題標籤 #冰室 #紅磡
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]