• 瀏覽: 1,557
  • 回覆: 23
  • 追帖: 2
想請教各位,市面邊款嵌入式電磁爐比較價性好?請推介一下。(打算老人家煮簡單小炒用),因父母年老有時唔記得熄火火,所以更換電磁爐,最好有自動斷電。謝謝🙏

熱賣及精選
引用:
原帖由 cvcv105 於 2020-10-17 01:40 AM 發表

想請教各位,市面邊款嵌入式電磁爐比較價性好?請推介一下。(打算老人家煮簡單小炒用),因父母年老有時唔記得熄火火,所以更換電磁爐,最好有自動斷電。謝謝🙏 ...
老人家用要安全至上,可睇睇Pan記。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

P 記啦。 我個部用了十年都好好,仍正常使用中。

引用:
原帖由 yuenkaka 於 2020-10-17 10:24 AM 發表

P 記啦。 我個部用了十年都好好,仍正常使用中。
agree ..... P 記口碑唔錯

回覆 引用 TOP

多謝各位

回覆 引用 TOP

Panasonic 好, Rasonic 同款都OK, 平啲

回覆 引用 TOP

依d野最好保養期長,
市場得P and 威記有五年保....

回覆 引用 TOP

嵌入式電磁爐換款比較煩...

回覆 引用 TOP

聽過某個牌子sales話……

我地對我地D產品有信心,所以保養唔使長,一年已經夠…
但其他牌子對自己冇信心先至要保你5年……

O晒咀!

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-10-17 06:43 PM 發表

O晒咀!
Sales真係有良心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-10-17 06:43 PM 發表

O晒咀!
真係夾硬掉轉嚟講

回覆 引用 TOP

P 記 +1

用咗10年

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-10-17 08:15 PM 發表

P 記 +1

用咗10年
👍

回覆 引用 TOP

引用:

O晒咀!
呢個 Sales 都戇鳩,長保養壞咗公司唔使保養… 短保養壞咗又買過部~

好好笑~ 人地自己知道 5 年唔壞先保你 5 年,貪得意咩!

回覆 引用 TOP

用P記, 開心使用中. 記得下面要預風口散熱。

fai
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]