• 瀏覽: 1,592
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
O仔都有

精選汽車
引用:
原帖由 wlchuccc 於 2020-10-17 08:17 AM 發表

O仔都有
I know  Have it in my ultraman

引用:
原帖由 bblwong 於 2020-10-17 10:13 AM 發表

I know  Have it in my ultraman
Really? Didnt Know

呢隻321 ed white如果街客walk in 要排幾耐?😂

呢只係 321? 我以為 sapphire crystal 係無 OMega logo 的。我個堆 speedy 得 Hesalite crystal 有 omega 印

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古善良的水樽 於 2020-10-17 12:16 PM 發表

呢隻321 ed white如果街客walk in 要排幾耐?😂
我諗你可以試吓問 boutique, 但以我所知已經唔收訂好耐好耐了

Thx for yr sharing, 我見 Robert Jan 個只都係有 logo 但個 logo 好似印得顯眼過係 Hesalite crystal

引用:
原帖由 電梯肥裙 於 2020-10-17 01:37 PM 發表

我諗你可以試吓問 boutique, 但以我所知已經唔收訂好耐好耐了
唔該ching🙏🏻 係boutique 排 同 AD 排有冇分別🤔

引用:
原帖由 古善良的水樽 於 2020-10-17 02:26 PM 發表

唔該ching🙏🏻 係boutique 排 同 AD 排有冇分別🤔
呢只朋友問過佢買 PP 的相熟 AD ,呢只無得排。你可以問下自己相熟 AD

引用:
原帖由 電梯肥裙 於 2020-10-17 03:45 PM 發表

呢只朋友問過佢買 PP 的相熟 AD ,呢只無得排。你可以問下自己相熟 AD
去BT問下,機會大D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯肥裙 於 2020-10-17 01:43 PM 發表

Thx for yr sharing, 我見 Robert Jan 個只都係有 logo 但個 logo 好似印得顯眼過係 Hesalite crystal
喺呀,我睇完先知,一般O仔得膠面先有

引用:
原帖由 wlchuccc 於 2020-10-17 04:51 PM 發表

喺呀,我睇完先知,一般O仔得膠面先有
重要係正冠,不過收咁貴重要由一位師傅做,我都會希望收到只正冠的

引用:
原帖由 電梯肥裙 於 2020-10-17 05:38 PM 發表

重要係正冠,不過收咁貴重要由一位師傅做,我都會希望收到只正冠的
可能隻隻都是

引用:
原帖由 wlchuccc 於 17/10/2020 18:15 發表

可能隻隻都是
should be

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真
引用:
原帖由 PMSHK 於 2020-10-17 07:08 PM 發表

should be
有機會造好先laser 上去

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]