• 瀏覽: 846
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
大家睇完附件...HIGLIGHT左既熱水爐,覺唔覺得其實係同一個...只係牌子分別...

附件

擷取.JPG(75.95 KB)

2020-10-17 10:26 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 napo123 於 2020-10-17 10:25 AM 發表

大家睇完附件...HIGLIGHT左既熱水爐,覺唔覺得其實係同一個...只係牌子分別...
OEM唔出奇,唔係每個牌子都有能力建設生產線的。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-10-17 10:33 AM 發表

想問下知唔知熱水爐係咪有O的已經內置定壓掣...話可以減低水壓高低對內膽造成既影響...耐用點

引用:
原帖由 napo123 於 2020-10-17 10:34 AM 發表

想問下知唔知熱水爐係咪有O的已經內置定壓掣...話可以減低水壓高低對內膽造成既影響...耐用點
水壓唔會影影響到的,而且每隻儲水爐係會有減壓閥的,可以放心。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-10-17 10:39 AM 發表

水壓唔會影影響到的,而且每隻儲水爐係會有減壓閥的,可以放心。
之前買熱水爐...個舖頭話揀平那些最好加裝定壓掣($680)...唔係1-2年就多數會有問題....然後又話貴既會有內置定壓掣,咁就唔駛額外加...最後俾佢說左買貴的...比如期多500左右...係咪中伏我問水喉佬都唔知咩係定壓掣

後來上網CHECK返型號...發現其實隻隻都係同一型號....就更伏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-10-17 10:33 AM 發表

agree,世界工廠

引用:
原帖由 cracra22 於 2020-10-17 05:37 PM 發表

你活該被人封帖!何無主見,文不對題!
  轉醜化別人!又自封pm,怕人罵?正哈巴狗一名!
你講空中飛 定 空申飛 先??

引用:
原帖由 狗會氣炸哥 於 2020-10-18 00:28 發表

香港牌子有隻叫電寶hotpool, 其實幾好又耐用,平過大牌子好多。
先前西門💩即熱壞咗,想唔改位,買返隻照裝但停產埋
換咗隻掂補,開心使用中

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]