• 瀏覽: 8,534
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
為慳$35要停定架車比錢,P波一停一著其實好傷車,到時架車壞咗慳咗的錢得不償失。

精選汽車
裝autotoll都係要停底俾錢,因為att條線太塞,寧願俾錢。

豬西大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長
我無裝
唔化算

回覆 引用 TOP

已經幫隧道公司慳人手 但仲要個個月俾月費

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Appleiphone7 於 2020-10-17 11:05 AM 發表

為慳$35要停定架車比錢,P波一停一著其實好傷車,到時架車壞咗慳咗的錢得不償失。
點解停一停都要入P波?

駛埋點踏住個腳break開車窗拍咭咪得,駛咩下下都P波啦,開車前有點計劃拿定張八達通出來先,成個流程好快手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 T12 於 2020-10-17 11:35 AM 發表

裝autotoll都係要停底俾錢,因為att條線太塞,寧願俾錢。
塞車要停 同過比錢點解會一樣 塞車不是全日都塞又不是條條隧道都塞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Appleiphone7 於 2020-10-17 11:05 AM 發表

你做多左個p波

回覆 引用 TOP

引用:

少年,北大嶼山公路自動收費亭長期有快相機
另外如果停車俾個錢要入P波,呢種駕駛水平有冇AUTOTOLL部車都係好快玩完

香港除左紅隧用AUTOTOLL係攝位上有著數,其他收費道路其實都係差唔多
自從有八達通收費,AUTOTOLL都多L魚

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世

回覆 引用 TOP

樓主P波付費……
是否離地工墓猿~~??

回覆 引用 TOP

我渣左廿幾年車都未裝過,今晚認真諗下仲養唔養先

回覆 引用 TOP

引用:

唔鐘意用autotoll呀!唔得咩?

引用:

P波?!你有冇車架?

我行將軍澳隧道,晚上6點半後, auto仲慢過收費

回覆 引用 TOP

收費亭係我去散紙既主要圖徑

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]