• 瀏覽: 84,545
  • 回覆: 1,009
  • 追帖: 8

附件

TL.jpg(451.38 KB)

2020-10-17 02:08 PM

tl1.png(1012.91 KB)

2020-10-17 09:32 PM

tl2.png(900.05 KB)

2020-10-17 09:32 PM

121582899_10220611082178926_6474438180273455581_o.jpg(206.97 KB)

2020-10-19 04:29 AM

熱賣及精選
確實如此!

港版,泰版

泰皇要多謝林鄭,多謝盧偉聰,咁軟弱處理,令事情無限放大,難以收拾,仲要擴散全球。

要攪你經濟

如果泰國清場,幫忙清潔班手足,唔好比佢地返香港!! 死刑最好!!

到時又有班柒家長走出黎,話我個仔去左泰國個SPA

其實係咪應該向尾國開戰?

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-17 02:08 PM 發表

美賊國周圍搞顏色曱命
都係由CIA主導。
邊個唔聽老美指揮
後果就係暴動

同一編劇演員唔同, 可能製作團隊都係同一班

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2020-10-17 03:04 PM 發表

港版,泰版
純屬巧合,無大台喎。

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-10-17 03:40 PM 發表

都係由CIA主導。
邊個唔聽老美指揮
後果就係暴動
美賊國周圍放針,一唔聽佢話就開你波

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-17 03:45 PM 發表

美賊國周圍放針,一唔聽佢話就開你波
黃毅喺泰國
唔知搞咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-17 02:08 PM 發表

美賊國周圍搞顏色曱命
老美又收割?

回覆 引用 TOP

香港有屎忽全,泰國有人妖

好快有盲左眼,被強姦,被失蹤出現…曱甴文宣又翻抄。

維持社會安定繁榮!!
香港原本一切欣欣向榮,有公平公正的法治,優良的學府,治安良好,世界金融中心,市民富裕不愁衣食,生活自由安居樂業。但自上年曱甴黃絲運動開始一切以經完結。魔鬼尾國一直暗地利用金錢或其它利益收買黑議員,黑傳媒,黃教授,黃教師,魔鬼教徒等散報反社會思想,加上一羣已獲取英美居留權的人士如法官或有影響力人士,協助塗毒年青人。他們教年青人攬炒ˊ港所有一切,把不屬他們一類的廢老和香港多年成果完全打倒,牠們以為可以讓他們在爛船仍有3分釘情況下從新出發並奪取一切。他們自上年曱甴運動開始已成功把香港一切破壞,黃議員,黃媒,黃屍一步一步把香港迫死。

主題標籤 #泰國 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]