• 瀏覽: 568
  • 回覆: 10

https://avengers.square-enix-games.com/en-us/news/sotg_oct_2020/

Square Enix早前宣佈
原定今年推出嘅Marvel's Avengers《漫威復仇者聯盟》
Xbox Series X|S免費升級
將延期至2021年
而首名DLC角色 - Hawkeye(Kate Bishop)
同樣亦會押後推出

遊戲現時有六名Marvel英雄可以選用
- Ms. Marvel (Kamala Khan)
- Captain America
- Iron Man
- Thor
- Hulk
- Black Widow

熱賣及精選
一路以為呢隻係ps獨佔, xbox好似冇咩宣傳咁

引用:
原帖由 veraramhit 於 2020-10-17 04:04 PM 發表

Marvel's Avengers is a 2020 action role-playing brawler video game co-developed by Crystal Dynamics and published by Square Enix.

遊戲由Square Enix發行
Square Enix有自己嘅Marketing
所以Xbox唔會特別幫佢宣傳

引用:
原帖由 veraramhit 於 2020-10-17 04:04 PM 發表

呢隻好玩,不過好多bug
我用ps4 pro玩,部機超熱

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2020-10-17 04:24 PM 發表

Marvel's Avengers is a 2020 action role-playing brawler video game co-developed by Crystal Dynamics and published by Square Enix.

遊戲由Square Enix發行
Square Enix有自己嘅Marketing
所以Xbox唔會特別幫佢宣傳 ...
原來係咁 我見ps嗰邊早排好似成日賣呢隻game 嘅廣告 仲以為係嗰邊獨佔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-10-17 04:26 PM 發表

呢隻好玩,不過好多bug
我用ps4 pro玩,部機超熱
咁我都係用返xbox玩 ps4pro真係又熱又嘈

引用:
原帖由 veraramhit 於 2020-10-17 04:28 PM 發表

我已經有係後面安左風扇比佢,都係超熱,無風扇我估會燒機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-10-17 04:28 PM 發表

扑街se,係咪歧視xbox
Sony同Square Enix都係日本公司
所以好正常
好似韓國鐘意Samsung
中國用小米華為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 veraramhit 於 2020-10-17 04:28 PM 發表

如果玩Xbox版
明年就可以免費升級至Xbox Series X版

回覆 引用 TOP

https://youtu.be/ngOBSkkSpeU

Marvel's Avengers: Quick Look

遊戲早前嘅介紹
由於好似Destiny咁係live game
所以相信不時會有更新及新內容

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]