• 瀏覽: 1,287
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-23 12:40 PM 移動
街上現今好多女穿露臍裝, 但肚臍又唔係靚、 黑頭出哂黎! 有冇違公眾地方 裸露罪?

熱賣及精選
有圖有真相

回覆 引用 TOP

黑頭???

露腩裝見唔少

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kelvincheung22 於 2020-10-17 05:15 PM 發表

街上現今好多女穿露臍裝, 但肚臍又唔係靚、 黑頭出哂黎! 有冇違公眾地方 裸露罪?
咪係,大肚脯好心照下鏡先啦

回覆 引用 TOP

露腰裝 好正常姐...

冇挽wechat..
我冇挽wechat......
五好成日問我拎........
電話/wtsapp..五方便用.....
最多都系電腦上一上skype.......
引用:
原帖由 Kelvincheung22 於 2020-10-17 05:15 PM 發表

要身材好嘅女孩子著起嚟才靚呀

引用:
原帖由 半夏濃濃的魚蛋 於 2020-10-22 10:29 AM 發表

重點係條腰要夠幼, 反而樓主講嘅肚臍..
其實除非好近距離否則應該留意唔到吧?

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snowb2325 於 2020-10-22 10:26 AM 發表

露腰裝 好正常姐...
不如你貼下自己露腰相上黎益街坊......

Debug:
-----------------------------------------

回覆 引用 TOP

老一輩都會話唔好咁著一個唔該入風冷親都死啦,仲要依家病菌咁多經口水等途經都會奶野

引用:
原帖由 萬家喜歡了獅子 於 2020-10-22 10:59 AM 發表

老一輩都會話唔好咁著一個唔該入風冷親都死啦,仲要依家病菌咁多經口水等途經都會奶野
咁男人都經常赤膊啦...

Debug:

回覆 引用 TOP

不如唔着重好

回覆 引用 TOP

我很少見女孩子著啦,對身材要求太高了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏濃濃的魚蛋 於 2020-10-22 10:29 AM 發表

現在街邊好多豬扒都特登摺起件衫咁露! 咁不如不要著上衣啦, bar 都除埋啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]