• 瀏覽: 4,838
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
大白橙
斷斤秤都抵
真係好聚手
單紅的質感

精選汽車
Congrats CHING

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
恭喜曬 師兄喺AD買?

引用:
原帖由 veraramhit 於 2020-10-18 05:34 PM 發表

恭喜曬 師兄喺AD買?
我暫時沒有這個本事

回覆 引用 TOP

最好係鈦合金又硬又輕,

引用:
原帖由 LolototoXxx 於 2020-10-18 06:11 PM 發表

最好係鈦合金又硬又輕,
好易花 花咗好難打理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒店勇敢的雞翼 於 17-10-2020 20:00 發表

大白橙
斷斤秤都抵
真係好聚手
單紅的質感11722214
咁大黑橙會唔會輕身啲唔夠秤呢😄

引用:
原帖由 cubus 於 2020-10-18 06:23 PM 發表

咁大黑橙會唔會輕身啲唔夠秤呢😄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2020-10-18 05:22 PM 發表

一隻入門級嘅普通手錶啫?重手?膚淺之極!904L鋼貴過金?鄉下仔
Daytona 鋼款又點計?

回覆 引用 TOP

師兄似托價多啲

回覆 引用 TOP

從前係黑色貴過白色,依家就風水輪流轉,白勞貴D,市場價值是否被時代所改變。以往黑圈GMT2受歡迎過紅藍圈或紅黑圈,但今日黑圈消失埋,五珠帶取代咗三板帶,係咪反智定勞力士有能力創造潮流。
以住三板帶,如果中間果格係拋光而兩則拉絲,只係會用在地通拿或貴金屬的SUB或GMT。因此,拋光中格的三板帶唔再係入門級的設定,反而係高級貨才有的配置。
如今,你想高價買隻天行者,可能除時只跟條膠帶比你,係咪仲要好感恩呢!

引用:
原帖由 cmcv 於 2020-10-18 08:23 PM 發表

從前係黑色貴過白色,依家就風水輪流轉,白勞貴D,市場價值是否被時代所改變。以往黑圈GMT2受歡迎過紅藍圈或紅黑圈,但今日黑圈消失埋,五珠帶取代咗三板帶,係咪反智定勞力士有能力創造潮流。
以住三板帶,如果中間果格係拋光而兩則拉絲,只係會用在地通拿或貴金屬的SUB或GMT。因此,拋光中格的三板帶唔再係入門級的設定,反而係高級貨才有的配置。
如今,你想高價買隻天行者,可能除時只跟條膠帶比你,係咪仲要 ...
板底中間拋光都未必係貴價嘢

回覆 引用 TOP

師兄,
你呢隻簡直係超哂大值,我當年也是忍唔住2017年就入手作生日禮物。可惜只R倒95折咋。不過,最絕係呢條帶少咗保險扣,比貴價野設定,差咗少少。不過也是物超所值!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]