• 瀏覽: 723
  • 回覆: 18
咁夾硬老屈無2分,咁寧願輸運好過

熱賣及精選
其實唔懶科學咁畫界就得,
根本由一個三維空間想投影落個草地度判越位就唔可行,
而且條線本身亦有闊度,
到頭來只係方便左有人可以隨意劃去操控.

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false

回覆 引用 TOP

睇圖真系無越。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2020-10-17 11:43 PM 發表

睇圖真系無越。
最離譜係文尼連少少突出都無

回覆 引用 TOP

全世界睇住冇越位咁都可吹越位呢個是咩世界公 平咩

其實VAR睇越位應該廢除電腦拉線, 因為全世界人包括執法主球證及兩邊旁證、第四球證等都係直接用肉眼睇

回覆 引用 TOP

屈機的var
造波神器
得英國用得咁衰

難分真與假 
人面多險詐 
幾許有共享榮華 
簷畔水滴不分差
無知井裡蛙 
徒望添聲價 
空得意目光如麻 
誰料金屋變敗瓦
引用:
原帖由 你假誠 於 2020-10-17 11:43 PM 發表

睇圖真系無越。
根本就唔係睇圖,係睇紅線,但紅線係畫出黎

引用:
原帖由 abba9 於 2020-10-18 12:17 AM 發表

睇紅線都無越位。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happy老扁 於 2020-10-17 11:59 PM 發表

全世界睇住冇越位咁都可吹越位呢個是咩世界公 平咩
同香港嘅法庭判決差唔多啫

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-10-18 12:10 AM 發表

屈機的var
造波神器
得英國用得咁衰
真係英國先咁大爭議

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abba9 於 2020-10-18 12:17 AM 發表

根本唔係睇線,線在心中,就算唔越位,都可以吹先前犯規

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuochung 於 2020-10-17 11:13 PM 發表

咁夾硬老屈無2分,咁寧願輸運好過
咁我同意
好過依家搶

體毛越位?!!!你搵條越位嘅體毛比我, 我都會話VAR公正無誤!!
今次VAR離普在係手毛越位, 原來手都計越位, 邊處球例咁寫

回覆 引用 TOP

我睇直播都唔覺係越位,少少屈機,VAR調慢速都好難定格到傳波一刻文尼有越,拉前拉後咁好賤....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]