• 瀏覽: 1,116
  • 回覆: 34
睇到皇馬作嘔。一早講左魔迪卻奧斯唔可以一齊出,前面攻力一如既往的廢,仲要無防中,見到個陣就知會失分。

dllm,唯一有防守能力的華為迪、卡斯迷路兩個都唔出

自從C朗離開後,呢隊皇馬已經再無任何討論價值

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-10-18 01:17 AM 發表

睇到皇馬作嘔。一早講左魔迪卻奧斯唔可以一齊出,前面攻力一如既往的廢,仲要無防中,見到個陣就知會失分。
係時候要買普巴啦! 有球皇普巴,摩迪同卻奧斯就會打後備,中路搭無影腳於卡斯米路,完美!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sonofea 於 2020-10-18 01:20 AM 發表

自從C朗離開後,呢隊皇馬已經再無任何討論價值
有,皇馬運氣贏波就會有討論價值!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-10-18 01:19 AM 發表

關中場咩事! 呢波好明顯輸華拉尼,包左越位唔緊要,但唔緊逼對手先死! 俾機會對手輕鬆做二傳,可憐古圖爾斯仔又慘被華拉尼跣鑊金!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-10-18 01:19 AM 發表

單爺幾時先肯清走兩個華氏炸彈華拉尼+華維迪?

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

清泉傷出?

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

卻奧斯靚傳中,新阿朗頂偏!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

垃圾賓州馬次次越位,咁都叫世界級前鋒

屌,主場都輸比卡迪斯,廢到嘔

回覆 引用 TOP

睇到興,係咪無人識唔越位?

回覆 引用 TOP

廢物皇馬,麥巴比黎之前都無嘢好睇,決定麥巴比黎之前都罷睇

回覆 引用 TOP

皇馬今年攻力差到....

皇馬攻擊力 真係弱得太誇張