• 瀏覽: 355
  • 回覆: 11
大話精就是大話精,無所謂你怎樣幻想佢個樣!

嗱,你們個主出生的地方:教徒個個都是馬利亞,開心嗎?

McLoneV金句【學術上認為耶穌歷史上存在,不等同「基督教係可信」】聖經可信的部份只有「尼希米記的聖殿重建,一些保羅書處理當時教會問題」吹牛人文科學
熱賣及精選
引用:
原帖由 雷電超人 於 2020-10-18 01:19 AM 發表

大話精就是大話精,無所謂你怎樣幻想佢個樣!

嗱,你們個主出生的地方:教徒個個都是馬利亞,開心嗎?

以謊言立教,
以謊言傳教,
邪教徒再以謊言護教。

口講神愛世人,實質神愛殺人;口講愛人如己,實質排除異己;口講保護婦嬬,實質性侵婦嬬;口講寬恕包容,實質狹隘排他;表面到處辦學,實質從小洗腦;好事歸功教會,壞事推卸教徒。
引用:
原帖由 庭園美 於 2020-10-18 01:29 AM 發表

以謊言立教,
以謊言傳教,
邪教徒再以謊言護教。
反正我是信了。
感恩。

引用:
原帖由 fzsgro 於 2020-10-18 01:58 PM 發表

反正我是信了。
感恩。
大個仔啦 , 係時候改變信仰了 .

咪比的神棍呃 .

引用:
原帖由 yummybeat 於 2020-10-18 06:16 PM 發表

咪比的神棍呃 .
問題係佢係呃人嗰個, 點會改?

口講神愛世人,實質神愛殺人;口講愛人如己,實質排除異己;口講保護婦嬬,實質性侵婦嬬;口講寬恕包容,實質狹隘排他;表面到處辦學,實質從小洗腦;好事歸功教會,壞事推卸教徒。
引用:
原帖由 yummybeat 於 2020-10-18 06:16 PM 發表

咪比的神棍呃 .
信仰不能移。

保羅說:要在所信的道上恆心、根基穩固、堅定不移,就不至被引動失去福音的盼望。

感恩。

引用:
原帖由 fzsgro 於 2020-10-18 07:37 PM 發表

信仰不能移。

保羅說:要在所信的道上恆心、根基穩固、堅定不移,就不至被引動失去福音的盼望。

感恩。
信仰不能移。
呢的又係神棍呃你 !

神要你做乜 , 你都應該會做 .

離開信仰或者係神既安排 !

我既提意或者係神暗中指示我咁做都未定 .

佢要我同你交換位置喎 , 信嗎 ?

引用:
原帖由 yummybeat 於 2020-10-18 07:50 PM 發表

信仰不能移。
呢的又係神棍呃你 !

神要你做乜 , 你都應該會做 .

離開信仰或者係神既安排 !

我既提意或者係神暗中指示我咁做都未定 .

佢要我同你交換位置喎 , 信嗎 ? ...
我知道神指派你來堅定我的信仰。

感恩。

引用:
原帖由 fzsgro 於 2020-10-18 07:53 PM 發表

我知道神指派你來堅定我的信仰。

感恩。
咁你離教睇睇 .

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 庭園美 於 2020-10-18 06:19 PM 發表

問題係佢係呃人嗰個, 點會改?
佢都係先前比的神棍呃左先 .

萬事有轉機喎  .

引用:
原帖由 yummybeat 於 2020-10-18 08:30 PM 發表

佢都係先前比的神棍呃左先 .

萬事有轉機喎  .
洗濕咗個頭, 邊有得返轉頭?
做開寄生蟲, 日日靠亂噏呃人供養, 點可能再出嚟社會工作?
為咗生計, 寄生蟲只會繼續自欺欺人。

回覆 引用 TOP

即使我不明白做人道理,只是當中我發現了人變得墮落淪為薩邁爾古蛇醜態原因的真相,1.人挨住坐椅用啞鈴做俯立側平舉的那一刻
2.按摩店裡挖耳屎、洗腳等等服務
3.禮物獎品
4.別人、天使、邪霝、YHVH、耶穌的計劃而被煽動

回覆 引用 TOP