• 瀏覽: 5,647
  • 回覆: 24
夜晚7點半,唔睇錶以為係半夜3點

幾架巴士619 13X 塞係佢隔離等落客後面又塞

我係對面大排檔食完野佢仲係度,實在忍唔住

附件

50498180853_273eb6e05a_AA.jpg(732.46 KB)

2020-10-18 03:47 AM

SCANDAL結成10周年記念ライブ。
兄弟爬山,齊齊坐監。
洗咩證據,講就係嫁啦。
精選汽車
雙黃線都照泊啦,巴士站算老幾,啲人就黎泊黃格同迴旋處架喇。

希望師兄/師姐下次幫幫手報警就更好啦. 唔該

佢其實就係食緊大排檔

現實講咁鍾意泊巴士站點解唔搭巴士?依d 人有病

回覆 引用 TOP

法定告票$320實在太經濟。

引用:
原帖由 波士早晨 於 2020-10-18 07:24 PM 發表

法定告票$320實在太經濟。
可能係停車場太貴啫… 日泊加夜晚都兩三舊水啦… 仲要未必有位。

回覆 引用 TOP

好快紅隧口都泊埋

我住葵涌夜晚巴士站,只留返一個巴士位其它泊晒車都係咁啦

回覆 引用 TOP

1823 交通部或 999 ....... 見一次打一次, 次次幾百,佢就唔會擺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-10-18 07:02 AM 發表

雙黃線都照泊啦,巴士站算老幾,啲人就黎泊黃格同迴旋處架喇。
沙田新城市,沙田廣場業開,一條上落客位泊滿車,然後double park 一條線,中線就上落客,日日如事,棟晒牌話即抄,不過都只係驅趕,仲以為交通部係盧偉聰揸緊fit🤣

火炭山尾街,日日都左右兩邊泊滿車,一有巴士就變單程路,警力不足?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2020-10-18 03:37 AM 發表

夜晚7點半,唔睇錶以為係半夜3點

幾架巴士619 13X 塞係佢隔離等落客後面又塞

我係對面大排檔食完野佢仲係度,實在忍唔住
以下呢個仲離普!
泊行人天橋!
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29487722&extra=page=1

http://edwardchankk.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

黑色車!!你明啦

回覆 引用 TOP

好快紅色隧道就畀掩埋嘞。

回覆 引用 TOP

好快紅色隧道就畀掩埋嘞。

回覆 引用 TOP

係咁PK

娛樂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]