• 瀏覽: 1,479
  • 回覆: 18
英超全勝球隊,現時得一隊就係阿士東維拉

開季前應該冇人估到

但預測前四,仍然冇人把他們計算在內…

可能係今季最大既黑馬…

熱賣及精選
英超全勝球隊,維拉!😆

4戰全勝

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
引用:
原帖由 那些年 於 2020-10-19 04:09 AM 發表

英超全勝球隊,維拉!😆

4戰全勝
villa,好波……如果之後腰斬,就係冠軍啦

維拉開季4場贏4場,其中3場完封對手零失球,得失球差係入12球失2球既+10

下場對手係狂龍列斯聯...

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
今年真好睇,有維拉、愛記、列斯
吾使成日都是果幾隊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 軒祖 於 2020-10-19 04:15 發表

villa,好波……如果之後腰斬,就係冠軍啦
師兄唔怕畀人狂x嗎?上季利記完成咗29周比賽,因為疫情踢唔倒果陣,有人提議計到當時成績定名次,結果引來大把抽水怪狂x.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年 於 2020-10-19 04:25 AM 發表

維拉開季4場贏4場,其中3場完封對手零失球,得失球差係入12球失2球既+10

下場對手係狂龍列斯聯...
維拉有眼光,開季買到阿仙奴後備門將馬天尼斯,冇想到原來係神龍,佢表現出色多次救出險球!

引用:
原帖由 anish01 於 2020-10-19 04:53 AM 發表

維拉有眼光,開季買到阿仙奴後備門將馬天尼斯,冇想到原來係神龍,佢表現出色多次救出險球!
龍門好重要,你睇錫菲聯上年借曼聯門將勁幾多,今年無左差幾遠

引用:
原帖由 那些年 於 2020-10-18 05:27 AM 發表

英超全勝球隊,現時得一隊就係阿士東維拉

開季前應該冇人估到

但預測前四,仍然冇人把他們計算在內…

可能係今季最大既黑馬…
一對利物浦就會現形。

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-10-19 05:18 AM 發表

一對利物浦就會現形。
係,利對維拉即現形,輸左7:2

回覆 引用 TOP

食屎啦 垃圾維拉 上年黑哨黑到出面 如果唔係對錫菲聯囉到1分 佢係唔係降班都未知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米奇魚生B 於 2020-10-19 04:56 AM 發表

龍門好重要,你睇錫菲聯上年借曼聯門將勁幾多,今年無左差幾遠
就係蘿,軒仔返回曼聯只做後備,曼聯有好人唔識用,太浪費!

回覆 引用 TOP

維拉今季入貨相當成功,可爭下季出戰歐霸資格

回覆 引用 TOP

肺炎疫情後, 今年「異常」嘅情況陸續有來

回覆 引用 TOP

買返一舊水維拉拎冠先
非常有當年李城之味道
一樣有莊家護體托上去之感

難分真與假 
人面多險詐 
幾許有共享榮華 
簷畔水滴不分差