• 瀏覽: 775
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
收工,個肚打晒鼓,點都要食D野先,一坐低即時叫個蒸飯食吓先,再叫埋蝦餃,牛肚,味道過得去啦,優勢係開24同埋點心好夠熱,之後叫多咗個山竹牛肉(無上鏡),食飽準備訓教

熱賣及精選
引用:
原帖由 陳粉果 於 2020-10-18 05:32 AM 發表

收工,個肚打晒鼓,點都要食D野先,一坐低即時叫個蒸飯食吓先,再叫埋蝦餃,牛肚,味道過得去啦,優勢係開24同埋點心好夠熱,之後叫多咗個山竹牛肉(無上鏡),食飽準備訓教
...
哈哈哈
wa~超想食
睇完肚餓瞓唔著tim

引用:
原帖由 陳粉果 於 2020-10-18 05:32 AM 發表

...
會唔會飽得滯瞓唔着?

加一位

飽曬

正呀餵

回覆 引用 TOP

引用:

11723507 ...
好豐富既早餐。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

引用:

11723507 ...
食飽飽……瞓覺豬

回覆 引用 TOP

我都想食😋

回覆 引用 TOP

食飽返屋企瞓,瞓醒去買餸煮飯🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-10-18 05:45 AM 發表

哈哈哈
wa~超想食
睇完肚餓瞓唔著tim
香港地咩時間都好,要食野唔難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 薏米水 於 2020-10-18 05:46 AM 發表

會唔會飽得滯瞓唔着?
極速大教訓

回覆 引用 TOP

引用:

...
食到咁多嘢?

引用:
原帖由 波叔. 於 2020-10-18 05:57 AM 發表

加一位
可以叫多幾款點心

回覆 引用 TOP

主題標籤 #點心
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]