• 瀏覽: 1,721
  • 回覆: 9
小佢路寶, 我個隔離時間又左2日

話說12號入境深圳, 14號送我返梅州繼續隔離, 滿心歡喜以為省左車錢, 又省左時間, 快人一步返到鄉下, 點知......15號問佢係咪25走得, 點知佢話依家係計入境深圳後驗既報告出左先為之第一天 ,有無人同樣既情況呀?我接受唔到呀.....

熱賣及精選
引用:
原帖由 kingson1212 於 2020-10-19 01:34 PM 發表

話說12號入境深圳, 14號送我返梅州繼續隔離, 滿心歡喜以為省左車錢, 又省左時間, 快人一步返到鄉下, 點知......15號問佢係咪25走得, 點知佢話依家係計入境深圳後驗既報告出左先為之第一天 ,有無人同樣既情況呀?我接受唔到呀..... ...
12/10入境,正常最快是26/10才能走,你現是幾號出得酒店?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingson1212 於 2020-10-19 02:29 PM 發表

好奇問句,12/10是晚上好晚過關去酒店嗎?

引用:
原帖由 kingson1212 於 2020-10-19 01:34 PM 發表

話說12號入境深圳, 14號送我返梅州繼續隔離, 滿心歡喜以為省左車錢, 又省左時間, 快人一步返到鄉下, 點知......15號問佢係咪25走得, 點知佢話依家係計入境深圳後驗既報告出左先為之第一天 ,有無人同樣既情況呀?我接受唔到呀..... ...
你到酒店做檢測出第一份報告,返到去再開始隔,地方計法當你第一日,好難比較,地方政策未必全部一樣!

引用:

CHING 你12號入境, 但係唔係過左夜晚12點才到酒店?

如果係, 咁會計13號係第一日開始隔離,

27號走得係正常.

我上次都係剛剛過左12點先到酒店, 差D要留多一日.

引用:
原帖由 icyken 於 2020-10-19 07:03 PM 發表

好奇問句,12/10是晚上好晚過關去酒店嗎?
3PM過關了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BVB 於 2020-10-19 07:18 PM 發表

你到酒店做檢測出第一份報告,返到去再開始隔,地方計法當你第一日,好難比較,地方政策未必全部一樣!
真係各處鄉各處列

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Giggs 於 2020-10-20 01:28 AM 發表

CHING 你12號入境, 但係唔係過左夜晚12點才到酒店?

27號走得係正常.

我上次都係剛剛過左12點先到酒店, 差D要留多一日. ...
6PM已到酒店啦C兄, 甘你深圳定邊到隔離?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Giggs 於 2020-10-20 01:28 AM 發表

27號走得係正常.

我上次都係剛剛過左12點先到酒店, 差D要留多一日. ...
後尾點講掂數?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #梅州 #深圳
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]