• 瀏覽: 34,324
  • 回覆: 187
  • 追帖: 1
真係唔知點解有d人話布歐篇好睇?
布歐篇搞笑多,布歐又無敵,悟空超3又唔型,又唔夠布歐打,悟飯拔了把劍又無咩用。
最好睇就是娜美星篇。

熱賣及精選
布歐篇搞笑有搞笑嘅好
之前嗰d係好睇
但真係無咩笑位
所以臨尾整個搞笑篇都唔錯

唔想

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-10-24 01:53 AM 發表

我覺得IQ博士無論人設故事情節係鳥山明最天馬行空睇得最舒服作品!💗 龍珠初期一次搵完七粒龍珠以為可以結局!可惜集英社不願放棄鳥山明老師這個金蛋...不斷地to be continued💰
我都覺IQ 博士係正野

打完菲利已經要完左佢啦

引用:
原帖由 忽傾嚇 於 2020-10-23 04:33 PM 發表

打完魔人之後果d全部垃圾黎
所以之後果堆我基本都冇睇過........

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2020-10-20 09:53 PM 發表

轉做咸漫一定大賣
AV版

因為創新有風險 老門就無

引用:
原帖由 kr1201 於 2020-10-24 08:40 AM 發表

真係唔知點解有d人話布歐篇好睇?
布歐篇搞笑多,布歐又無敵,悟空超3又唔型,又唔夠布歐打,悟飯拔了把劍又無咩用。
最好睇就是娜美星篇。
因為好多人中意睇: 超2/ 超3...然後布歐不斷進化, 總之好多新形態~
不過我都最中意睇(那美星), 雖然當時個個角色都好弱...但(飛利), 當時真系強到好恐怖~
完全系慢慢變身, 折磨對手...當你以為終於贏到佢, (飛利)又變身贏番你~

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-10-19 10:27 PM 發表

即係好似數碼暴龍01重製,人物一樣,但故事同風格完全唔同.我就好想.
我細個時超中意睇龍豬

菲利已經話系宇宙大王, 只有超級撤雅人系比佢強.

但幾年後打地球產品思路時有4個超級撤雅人, 都比人打到死咁.

照計果時笛子魔童都比菲利強, 所以覺得真系任吹.

之後已冇認真追看.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-10-24 04:42 PM 發表

菲利已經話系宇宙大王, 只有超級撤雅人系比佢強.

但幾年後打地球產品思路時有4個超級撤雅人, 都比人打到死咁.

照計果時笛子魔童都比菲利強, 所以覺得真系任吹.

之後已冇認真追看.
娜美星d戰鬥力設定最好,跟住人造人嘅戰鬥力設定已經亂來,到布歐篇直頭無晒譜。

都已畫到去多重宇宙了仲有咩更強可畫?

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2020-10-24 10:06 AM 發表

我都覺IQ 博士係正野
IQ博士好睇

引用:
原帖由 冇L用天外有天 於 2020-10-24 07:38 PM 發表

前年同個仔去戲院睇龍珠超布洛尼訓L著
未睇過,但相信劇場版仲有排出.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]