• 瀏覽: 19,830
  • 回覆: 46
今朝睇場cba,廣東vs深圳...
罰球得分 8x分...
8成命中, 即係射over100個罰球, 呢d真係咩概念
似打交多過打波...

附件

Screenshot_20201020_133055_com.leisu.sports.jpg(73.72 KB)

2020-10-20 01:36 PM

熱賣及精選
國內執法嚴謹呀嘛

回覆 引用 TOP

諗住nba完左,冇波睇
廣東今年cba冠軍,又有易劍聯..
點知 冇"易"唔緊要,成場波五十幾次foul...
加埋timeout,成日停,唔係就射罰球..
唔怪得cba甘高得分

大陸係甘

引用:
原帖由 sumsir 於 2020-10-20 01:36 PM 發表

罰球得分 8x分...
似打交多過打波...
數據圖都未識睇?我只有128或129嘅疑問……

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sumsir 於 2020-10-20 01:36 PM 發表

罰球得分 8x分...
似打交多過打波...
合計都係78。100個罰球有叄分犯規、合計24個球員各有5犯。冇超標、球證冇出錯。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
一班生番打交正常

香港最後一個米杜士堡死硬fans!!
廣東隊全場共48犯 , 會吾會係 cba 或職籃史上最多!!!

引用:
原帖由 四十五先生 於 2020-10-20 09:56 PM 發表

大陸係甘
所以冇乜海外觀眾

娛樂

回覆 引用 TOP

HARD FOUL 過JAMS HARDEN ... 身體接觸就有FOUL ... 眼神凶一凶就FOUL...

回覆 引用 TOP

咁多唔多人6犯離場

大陸班撚樣唔係打波 係打摔角

林書豪都唔再打cba

回覆 引用 TOP

假波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 borofans 於 2020-10-23 10:39 AM 發表

一班生番打交正常
https://www.youtube.com/watch?v= ... b_channel=nicktan77
澳州人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]