• 瀏覽: 7,243
  • 回覆: 82
廖慧儀,背男友Sam搭上「後生仔」孔德賢,Sam更發表分手文自揭被狠飛。事隔9日,廖慧儀突然自爆遭人盜用社交帳戶,甚至受到跟蹤威脅、恐嚇、性騷擾:「當街偷我電話跑走、捕我落堂、炸我WhatsApp,全日打幾百個電話畀我打到我電話冇電。」她指曾遭人發文公審,騷擾她及其家人。對方甚至以死相逼,矛頭直指Sam。

對於廖慧儀的控訴,Sam接受本報訪問時承認曾打過數百次電話,但因女方封鎖其通訊方法,才借親友電話致電欲說明一切。他續指女方態度絕情,令他曾想輕生:「我係有幾次睇唔開念頭,並唔係想威脅佢,如果冇朋友陪我,我一早J死咗!」

提到「跟蹤」一事,他解釋只是想製造驚喜接送女方才釀成誤會!至於講到入侵社交帳戶,他表示是想處理二人共同開設的影片頻道,才登入女方的電郵。他續指雙方同居達一年半,直至有次女方突然晚上「玩失蹤」,與孔德賢過夜,讓他極度崩潰。

附件

Capture.JPG(31.17 KB)

2020-10-21 04:56 AM

熱賣及精選
老衲也有些興趣J下廖慧儀了。她不是國泰空姐掛?

想中出佢

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-10-21 05:24 AM 發表

想中出佢
你又想?

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-10-21 05:25 AM 發表

你又想?
當然想啦

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-10-21 05:26 AM 發表

當然想啦
佢個ex 話住埋年半,而家冇得同佢做,差些自殺,可見真是一做就返不到轉頭

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-10-21 05:28 AM 發表

佢個ex 話住埋年半,而家冇得同佢做,差些自殺,可見真是一做就返不到轉頭
佢可能識收音工

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-10-21 05:30 AM 發表

佢可能識收音工
哪你咁一講,我要即刻去J佢先了

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-10-21 05:31 AM 發表

哪你咁一諱,我要即刻去J佢先了
快去

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-10-21 05:32 AM 發表

快去
準備幾張慧儀bb的相先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-10-21 05:32 AM 發表

快去
根本佢應該攞冠軍

引用:

快去
剛剛攪掂

回覆 引用 TOP

新一代 J女郎

引用:
原帖由 賣剩lady 於 2020-10-21 06:02 AM 發表

新一代 J女郎
好似@peterboy  哥話齋,剩對腳都玩足一個星期

回覆 引用 TOP

傻仔,食過就算啦,條女入得娛圈,預咗無㗎啦。你都插咗3幾年頭啖湯,舊鞋比人着有咩所謂呢。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]