• 瀏覽: 10,270
  • 回覆: 30
Lunch time 行街,走入 AD 竟然有現貨可試,正價現貨,唯手上冇錢!!

連DJ41都就快要炒價, 認真唔明

唔明總好過好多人唔接受現實。

回覆 引用 TOP

好型

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2020-10-21 09:47 PM 發表

Lunch time 行街,走入 AD 竟然有現貨可試,正價現貨,唯手上冇錢!!

可以

回覆 引用 TOP

可以碌卡95折

普通嘢姐

回覆 引用 TOP

DJ41 放射紋面夠大隻又係新錶芯,抵炒過舊錶芯嘅Exp1 & airking,反正遲早全線炒價

引用:
原帖由 假如小小神 於 2020-10-21 10:37 PM 發表

可以碌卡95折
係囉,DJ95折我都冇興趣,仲話正價

引用:
原帖由 pansly 於 2020-10-21 11:18 PM 發表

DJ41 放射紋面夠大隻又係新錶芯,抵炒過舊錶芯嘅Exp1 & airking,反正遲早全線炒價
其實勞力士在市場策略上係幾成功,雖然佢外表改變保守,但由31XX舊芯提升到去32XX長動力,呢個改變才是重點。
而OP大玩返顏色面如果成功,唔排除會applied 落其他斯文款𥚃面,到時就真係全部鋼款都飛天了,而唔係淨運動錶。
今年隻新綠水鬼也收起綠面,淨玩綠圈,其實係低調咗,但骨子裏又改咗機芯,咁當然買新啦。
而DJ41訂價公道,又賣哂大包一早換咗新機芯。藍色面丶黑面丶灰色面,自不然亦要排,如果又出埋特別色面,肯定又會爆紅。

引用:
原帖由 cmcv 於 2020-10-22 07:21 AM 發表

其實勞力士在市場策略上係幾成功,雖然佢外表改變保守,但由31XX舊芯提升到去32XX長動力,呢個改變才是重點。
而OP大玩返顏色面如果成功,唔排除會applied 落其他斯文款𥚃面,到時就真係全部鋼款都飛天了,而唔係淨運動錶。
今年隻新綠水鬼也收起綠面,淨玩綠圈,其實係低調咗,但骨子裏又改咗機芯,咁當然買新啦。
而DJ41訂價公道,又賣哂大包一早換咗新機芯。藍色面丶黑面丶灰色面,自不然亦 ...
最重要的是配戴十分舒適

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2020-10-21 09:47 PM 發表

有貨無人買又正價!

回覆 引用 TOP

呢隻周XX各分店都有,有人要又點會俾你見到!

回覆 引用 TOP

有炒就唔會AD見到啦

回覆 引用 TOP

叔公款都炒,儍的嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]