• 瀏覽: 13,254
  • 回覆: 74
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2020-11-12 11:52 AM 提升
黃翠如竟被三哥苗僑偉直指「整容」?事緣《使徒行者3》早前開播,無綫為隆重其事特別請來一班主角與觀眾玩live chat,出席包括三哥苗僑偉、馬國明、袁偉豪、黃翠如、黃智雯、蔡思貝和張振朗等。期間餘演卓凱的三哥,講解《使徒行者3 》的時間設置時,竟爆黃翠如整容,原本歡樂的氣氛下,全場當堂鴉雀無聲,翠如亦急急解釋,尷尬非常

在《使徒行者2》,黃翠如飾演的臥底梅姐一派活潑未夠成熟,但《使徒行者3》的時間設置已屬《使徒2》的十年後,一眾主角接受《使徒行者3》開播live chat訪問時,三哥指自己已經卓Sir變成凱哥,因為他在《使徒行者1》槍殺了由鍾景輝飾演的宋先生,坐完監出來已非警察,而梅姐則繼續與天堂哥(袁偉豪飾)續前緣,冇咗前男友周柏豪,梅姐會否最終情傾天堂哥仍是未知之數,不過當日live chat,三哥講到劇集時間設置時,竟然爆黃翠如整容,便謂:「時間係《使徒行者2》的約十年後,梅姐周遊列國返嚟,仲整埋容!」此言一出翠如即煞停三哥,全場即時鴉雀無聲!

《使徒行者3》播到第14集,黃翠如的戲份不少,還涉及2009 – 2019年間的轉變,有網民將兩輯「鄭淑梅」的面相做比拼,角色的氣質同演繹的確係唔同咗:

中學時期樣貌:

https://www.sundaymore.com/825124/social-buzz/celebrity/黃翠如整容-使徒行者3-plt/

熱賣及精選
苗老三出現老人痴呆症!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
三哥講事實啫
有人明顯扮睇唔到
仲話臭魚個樣係化妝/陀B效果

提示: 違規內容已被屏蔽
唔怪得我覺得翠如係3入邊靚左好多,原來整左容!不過黃智雯都整左,睇落去順眼好多。佢地應該屬於微調。冇大整

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 11:07 AM 發表

唔怪得我覺得翠如係3入邊靚左好多,原來整左容!不過黃智雯都整左,睇落去順眼好多。佢地應該屬於微調。冇大整
但有人好堅持臭魚姐冇整容
話係化妝效果喎

係有整,宜加整容面當道.但係未去到大陸甘全係一L樣

引用:
原帖由 kira2018 於 2020-10-23 11:24 AM 發表

係有整,宜加整容面當道.但係未去到大陸甘全係一L樣
點解你唔歸咎係“幸福靚”??

個樣唔同晒,邊有可能沒整,但在台上公開講就尷尬啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-23 11:41 AM 發表

整容嘅幸福靚?
作新聞嘅幸福觀?
定係騎劫嘅幸福觀?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-23 11:41 AM 發表

我唔知咩叫幸福靚,通常整容既人係同自己過唔去同覺冇安全感,偽人都唔例外

引用:
原帖由 kira2018 於 2020-10-23 11:52 AM 發表

我唔知咩叫幸福靚,通常整容既人係同自己過唔去同覺冇安全感,偽人都唔例外
婚姻美滿, 精神開朗, 形之於外, 呢啲咪“幸福靚”囉;你哋係要諗埋一邊, 屈人整容先得既!!

引用:
原帖由 kira2018 於 2020-10-23 11:52 AM 發表

算吧啦
臭魚粉唔認偶像有整容
一直都話臭魚姐係化妝效果
仲用幸福觀去包裝
笑那死人

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 11:07 AM 發表

翠如bb係靚咗,重靚過使徒2時,人妻

引用:
原帖由 俊朗的太陽王子 於 2020-10-23 12:02 PM 發表

翠如bb係靚咗,重靚過使徒2時,人妻
靚咗?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]