• 瀏覽: 19,503
  • 回覆: 353
  • 追帖: 1
開始有D信因果

陳同佳應該前世欠左潘家

阿女舵左人地個B,都要陳同佳出錢請去臺灣玩,有份出錢無份出征

明明是二百萬加一黑暴令到陳同佳不能名正言順到臺灣伏法,反修例事件黑暴禍害全港,但潘母就成年都無出聲,到依家就日日出來炒作,仲勾結外國勢力逼香港政府,每日鬧陳同佳

人地一直無要求你求情,但無辦法去到臺灣自首,你D所謂求情留返俾你全家煲醋啦

熱賣及精選
🤔可能真的是因果,
前世2母女(肚中BB)可能欠了陳,
要等今世2人同時出現,
陳才可以一次過報到仇。

上帝都不比神父帶陳去台灣審判,
或者神認為台灣也是罪人,世上沒有人有資格審陳仔吧,潘母都沒有。
陳仔就當無罪吧。

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2020-10-23 02:19 PM 發表

🤔可能真的是因果,
前世2母女(肚中BB)可能欠了陳,
要等今世2人同時出現,
陳才可以一次過報到仇。

上帝都不比神父帶陳去台灣審判,
或者神認為台灣也是罪人,世上沒有人有資格審陳仔吧,潘母都沒有。
陳仔就當無罪吧。
我寧願陳一直留在香港,先可以證明上年反修例黑暴事件是不公義的

我覺得 : 係香港人前世、今世、下世 ... 都欠左 777.

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2020-10-23 02:38 PM 發表

我覺得 : 係香港人前世、今世、下世 ... 都欠左 777.
過氣啦,依家香港人欠左817

臺灣七就算啦,仲死過來搞香港

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-10-23 01:52 PM 發表

開始有D信因果

陳同佳應該前世欠左潘家

阿女舵左人地個B,都要陳同佳出錢請去臺灣玩,有份出錢無份出征

明明是二百萬加一黑暴令到陳同佳不能名正言順到臺灣伏法,反修例事件黑暴禍害全港,但潘母就成年都無出聲,到依家就日日出來炒作,仲勾結外國勢力逼香港政府,每日鬧陳同佳

人地一直無要求你求情,但無辦法去到臺灣自首,你D所謂求情留返俾你全家煲醋啦
我都覺得係.
只不過殺左條女 + 肢解, 潘生潘太仲後生, 可以再生返個, 死左個女有幾大件事 ?

但香港人又係咪前世欠咗佢兩個?

忘記過去,面向前方,一個信念,理想必定達到
災星降世

回覆 引用 TOP

咁樣同話陳彥霖阿媽唔係親生同收左錢一樣無恥!把心自問,你如果有個女俾人殺左你會點?

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-10-23 01:52 PM 發表

開始有D信因果

陳同佳應該前世欠左潘家

黃絲前世欠左共產黨

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2020-10-23 02:52 PM 發表

我都覺得係.
只不過殺左條女 + 肢解, 潘生潘太仲後生, 可以再生返個, 死左個女有幾大件事 ?
我覺得佳哥有責任幫潘太生個女

認字特警與狗不得內進
9635 0808
引用:
原帖由 babypanda 於 2020-10-23 02:57 PM 發表

咁樣同話陳彥霖阿媽唔係親生同收左錢一樣無恥!把心自問,你如果有個女俾人殺左你會點?
絕對唔會等咁耐先出聲

認字特警與狗不得內進
9635 0808
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-10-23 02:46 PM 發表

過氣啦,依家香港人欠左817

臺灣七就算啦,仲死過來搞香港
呆灣話之陳坐唔坐監
政治大於一切
水繼續抽

佳哥係香港都冇殺人,係香港都冇罪。根本唔使佢求情

引用:
原帖由 面交player 於 2020-10-23 03:05 PM 發表

絕對唔會等咁耐先出聲
開頭係陳同佳話
自動投案,點知等左一年都無聲氣,忍無可忍啦!

主題標籤 #台灣 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]