• 瀏覽: 23,207
  • 回覆: 156
  • 追帖: 4
對唔住!冇益都係咁話!😂
食咗幾十年都係真午餐肉好味!🐷🥫
假餐肉$48一包三塊...食$32一罐荷美爾同樣厚可以切五六塊喇!😁👍

熱賣及精選
空口食好咸喎,冇煮鳥東咩?

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-10-24 07:44 PM 發表

空口食好咸喎,冇煮鳥東咩?
第一幅相有夾麵包食呀!烏冬冇我食開果款冇入貨好耐了!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-10-24 07:50 PM 發表

第一幅相有夾麵包食呀!烏冬冇我食開果款冇入貨好耐了!
睇漏眼添

啲女食假餐肉食到好似拍廣告果個林+欣成個白痴咁就pk囉…拖出街比人見到,以為搞啲低B白痴嘅妹妹

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-10-24 06:38 PM 發表

假餐肉$48一包三塊...食$32一罐荷美爾同樣厚可以切五六塊喇!😁👍11747651 11747652 11747653
午餐肉嚟講16叔暫時踢走咗白豬仔,呢兩個牌子係新寵

附件

20201024_195637.jpg(65.23 KB)

2020-10-24 07:57 PM

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-10-24 07:57 PM 發表

午餐肉嚟講16叔暫時踢走咗白豬仔,呢兩個牌子係新寵
天壇牌我都覺得好正唔會一舊粉咁!🥫 360買最抵呀16叔!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-10-24 08:07 PM 發表

天壇牌我都覺得好正唔會一舊粉咁!🥫 360買最抵呀16叔!
大生超市仲抵呀

引用:
原帖由 叉燒撈丁 於 2020-10-24 07:55 PM 發表

啲女食假餐肉食到好似拍廣告果個林+欣成個白痴咁就pk囉…拖出街比人見到,以為搞啲低B白痴嘅妹妹
果個廣告一睇嘉欣表現得好浮誇!

真金不怕洪爐火

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金
引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-10-24 06:38 PM 發表

假餐肉$48一包三塊...食$32一罐荷美爾同樣厚可以切五六塊喇!😁👍
粟米肉粒罐頭有冇買?

好味

引用:
原帖由 Nicolette 於 2020-10-24 08:17 PM 發表

粟米肉粒罐頭有冇買?
冇!好貴!

On9 先會食假餐肉

「請你一定要相­信自己,一定要接受、喜歡自己的樣子,一定要讓自己變成你真心會­喜歡的樣子。如果你想要做的,不是長輩所控制你的樣子、不是社會­所規定你的樣子,請你一定要勇敢的為自己站出來,溫柔的推翻這個­世界,然後把世界變成我們的。」
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-10-24 08:07 PM 發表

大生超市仲抵呀
大生?大昌我就識!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]