• 瀏覽: 165,603
  • 回覆: 422
  • 追帖: 14
引用:
原帖由 田七公 於 2020-10-25 01:33 PM 發表

阿叔呢排上網見到佢地好多又話做ptgf又盛咁...

但其實轉做model唔好咩?
娛樂圈發展真係咁差咩?

大家不如認真討論下
咪攪笑喇,有幾多件係靚女。。。😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 tommwins 於 2020-10-25 01:41 PM 發表

我只係知呢班空姐平時咁睇高自己職業 成日覺得高人一等 洗慣歎慣 肯定唔會做草根平民辛苦工種 cheap的唔做 仲可以做咩收番以前的高收入?
本地活雞

引用:
原帖由 田七公 於 2020-10-25 01:33 PM 發表

娛樂圈發展真係咁差咩?

大家不如認真討論下
Model !! 見好多對腳好短 點做啊?

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-10-25 02:05 PM 發表

恢復本地活雞供應。。。
本地走地鷄

引用:
原帖由 pps173 於 2020-10-25 02:12 PM 發表

諗都諗到啦?你係老闆都炒年紀大人工高果批啦?貪佢年紀夠大人工高咩?緊係要班後生又人工低果批啦
Of course haha
For those sp who have been work for 20 ,30 years something that haha they got old day damn good contract with very high salary and good benefit ok haha
Especially cx hire so many Filipino were sp haha their salary are crazy higher than many hkers too wakaka

引用:

娛樂圈發展真係咁差咩?

大家不如認真討論下
做模特咪一樣要培訓先有機會

仲飛雞?要改口叫走地雞

雞格

不可憐班曱甴

先唔講佢黃唔黃,空中服務員不嬲都係最鍾意搞事,唔係人工就呢樣果樣,工業行動啊更加唔使講,佢做唔做飛雞,佢自己嘅選擇,同埋佢哋俾人炒,都係環境嘅問題,依家邊度有人坐飛機。

淘件衫落嚟幾十蚊,邊得嚟咁多真空姐

各太飛G多數醜樣

落咗地
變回走地雞
🐔🐔🐔

做我GF最好。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]