• 瀏覽: 165,602
  • 回覆: 422
  • 追帖: 14
其實空姐空中少爺祇不過係空中服務員即係講衰啲酒樓侍應相差無幾。

熱賣及精選
引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-10-25 02:05 PM 發表

恢復本地活雞供應。。。
搵唔搵到食

引用:
原帖由 高大大羊羊 於 2020-10-25 01:45 PM 發表

本地恢復活雞供應
古有竹絲雞
今有黃絲雞

引用:
原帖由 tommwins 於 2020-10-25 01:41 PM 發表

我只係知呢班空姐平時咁睇高自己職業 成日覺得高人一等 洗慣歎慣 肯定唔會做草根平民辛苦工種 cheap的唔做 仲可以做咩收番以前的高收入?
我只食大陸雞!

引用:
原帖由 田七公 於 2020-10-25 02:03 PM 發表

係!?!?
ching有內幕?
諗都諗到啦?你係老闆都炒年紀大人工高果批啦?貪佢年紀夠大人工高咩?緊係要班後生又人工低果批啦

引用:
原帖由 高大大羊羊 於 2020-10-25 01:45 PM 發表

本地恢復活雞供應
一下子炒咗成5000人,有咁多雞,都未必有咁多嫖客

做開自由雞,現轉做飛鷄理所當然啦👏🏻👏🏻👏🏻

拍 av 囉!

引用:
原帖由 高大大羊羊 於 2020-10-25 13:45 發表

本地恢復活雞供應
希望唔係死魚!

引用:
原帖由 陳E神 於 2020-10-25 14:04 發表

比較想要頭2張圖既link
片唔夠膽放,怕比人ban account
應該入去就見到有

https://neard.com/feeds/109890
https://neard.com/feeds/108621

黃護士,黑醫護。

假空姐

引用:
原帖由 Gilchrist200510 於 2020-10-25 02:06 PM 發表

其實空姐空中少爺祇不過係空中服務員即係講衰啲酒樓侍應相差無幾。
Haha interview for offer, and then need to study and done exam before get the FA position, always keep training in-flight safety and testing before in-flight for what haha working in restaurant need that tough too ? Wakaka

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]