• 瀏覽: 4,441
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 only_one 於 2020-10-27 08:40 PM 發表

同意意甲老將多青年人上位變得困難,對於足球生態嚟講,競爭性加強但犧牲咗年青球員嘅空間

國際我相信係因為心急要爭標,所以無可奈何要依靠外援同星級球員建立球隊,難以俾年青球員有足夠嘅比賽時間
對呵, 好少球隊好似多仔咁有耐性
用年輕球員打滾, 給予足夠的時間和空間去成長

其實英超都有這個問題, 不斷買人, 又沒有耐性, 半季踢得不好, 相信又轉手
所以阿記, 雙曼, 利記, 愛記, 車仔, 好多好波的青年也無所蹤

怒夫式捷克, 本來在水晶宮踢到出神, 車仔又回收
現在又去左富咸

回覆 引用 TOP

想問有無聯賽相反, 是年輕人當道?

比利時和葡超是否這樣, 還是葡超由南美球員主道?

青年化的荷甲, 是否這樣?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2020-10-26 11:31 PM 發表

炒乜9?
秋風起,炒栗子!

回覆 引用 TOP

佢考咗牌未

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020-10-27 01:23 AM 發表

無左阿朗者,阿朗一復出肯定場場入兩、三球12碼
你係咪記錯左梅西啊?聯賽五埸只入一球12碼,開季至今未入生波。

這周的德甲又很好看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2020-10-27 01:35 AM 發表

一聽到禁飛被罰分好想笑

是否下次要提早到球場紮營, 這樣便不會遲到
其實你要搞清楚,唔係遲到,係講明不會到。

引用:
原帖由 stophy 於 2020/10/27 01:09 發表

拿玻里被禁飛 祖雲達斯自動贏3:0 聯賽勢陷入混亂
https://www.hk01.com/即時體育/531838/
拿玻里真無耐

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

沒有生存的原因、意義

回覆 引用 TOP

又輸了

引用:
原帖由 小浪子 於 2020-10-29 07:38 AM 發表

又輸了
又?呢場係派路首敗喎

防線外其他都Ok ,派路球會親生仔不會炒的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2020-10-29 07:53 AM 發表

又?呢場係派路首敗喎
失咁多分都死啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 女友m痛的大移媽 於 2020-10-27 12:33 AM 發表

笑左, 但其實為何沒有請艾歷尼

佢故祖記幾好, 之前阿記等好多球會找他, 但他只會說意大利文, 故不出國

見到意甲的領隊成日換來換去, 唯一最穩陣的是atalanta 的白頭老教練查伯東尼

其實加度素教napoli 都麻麻地, 沙利和艾歷尼是否又去左中超或中東?
阿特蘭大係查柏東尼教?

回覆 引用 TOP

冇左金球朗,派路什麼也不是

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]