• 瀏覽: 5,767
  • 回覆: 56

聽講萬聖節係巫力最強時候,一班巫師決定於當日集體唸咒,誓要阻特朗普連任美國總統。為此,他們於Facebook設立群組,並使用#BindTrump和#MagicResistance作Hashtag,號召於群組內的6000位成員。

話雖如此,呢班巫師曾經出利不利。話說早前特朗普遭彈劾時,他們亦曾經發功,不過失敗收場。今次有藍月助攻,又會唔會改寫命運

熱賣及精選
引用:
原帖由 永治 於 2020-10-27 01:03 PM 發表

阻止侵地魔現世

回覆 引用 TOP

如果沮咒work嘅啲差佬比啲曱甴咒死晒啦!結果點?毛都無少條曱甴就死一大堆。

引用:
原帖由 花生之友 於 2020-10-27 19:24 發表

如果沮咒work嘅啲差佬比啲曱甴咒死晒啦!結果點?毛都無少條曱甴就死一大堆。
日日喊自由民主就係咁上下智商,香港曱甴就係最好例子,曱甴特別迷信831明明無死人都迷信到日日拜,又特別喜歡群埋基督或天主或法輪功洗腦教派。

引用:
原帖由 永治 於 2020-10-27 01:03 PM 發表

你班巫婆有冇後生DD㗎?

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

巫師鬥傻侵
得唔得都有得笑吓

tc

回覆 引用 TOP

引用:

侵侵可以國家安全為理由,一嘢打殘曬D巫師,等佢哋有咒語都念唔出口。

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-10-27 07:50 PM 發表

侵侵可以國家安全為理由,一嘢打殘曬D巫師,等佢哋有咒語都念唔出口。
都要黎香港打小人先得架😂😂

引用:
原帖由 hihizaza 於 2020-10-27 07:54 PM 發表

都要黎香港打小人先得架😂😂
香港的打小人很專業,佢哋做嘅嘢比巫師最少多一樣,就係邊念咒語邊打,咒唔死你都打死你,巫師就凈係念咒語,功效差咗少少。

回覆 引用 TOP

佢入主一定好過拜登入主,希望佢順利做多四年

回覆 引用 TOP

大集氣

回覆 引用 TOP

引用:

用養嘅鬼仔飛去美國餵佢食美國肺炎菌

回覆 引用 TOP

哈利波特小說內的佛地魔..???

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”

回覆 引用 TOP

今次選舉咁多嘢玩

回覆 引用 TOP

呢度講擺明係吹水啦

回覆 引用 TOP

主題標籤 #美國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]