• 瀏覽: 6,661
  • 回覆: 61
今個星期播'5個小孩的校長',呢套戲前幾年無綫黃金時間己經播過,又係黃金時間重播?之後幾個周六好似又係重播舊電影.
乜宜家D黃金時間咁唔值錢?就算要播電影,都播D新D,未係電視上播過的呀,唔係慳皮成咁呀,想收視又破新低!?
呢個時間搞好自家綜藝,播下'聲夢傳奇'呢d自製綜藝節目好過啦

星期日下午電影仲精彩,如果一個人有80歲命唔死的話,周星馳 d 戲應該每套重睇200次到

想重播經典日本動畫多D.

錦繡南歌播完
諗唔到播乜
咪要再炒冷飯囉 ...   

+++ 以上言論, 純屬個人意見,「不喜勿插」!
+++ 對於「吹毛求疵、不友善」之發言, 一律不會作出回應 !
五個小孩的校長
呢部電影唔錯
未睇過都可以睇睇既 ...   

+++ 以上言論, 純屬個人意見,「不喜勿插」!
+++ 對於「吹毛求疵、不友善」之發言, 一律不會作出回應 !
要說只能說新電影不受歡迎
tvb唔想用錢買垃圾
寧願重複播都唔買
而且mytvsuper本身就有好多電影電視

raiyu

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hermanqk 於 2020-10-27 04:37 PM 發表

五個小孩的校長
呢部電影唔錯
未睇過都可以睇睇既 ...   
五個小孩的校長..票房似過3000萬..大部份人已睇過..而且2.3年前先重播過

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-27 04:16 PM 發表

星期日下午電影仲精彩,如果一個人有80歲命唔死的話,周星馳 d 戲應該每套重睇200次到
下午一點幾都叫唔係黃金時間呀,雖然都好無語

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-10-27 04:54 PM 發表

五個小孩的校長..票房似過3000萬..大部份人已睇過..而且2.3年前先重播過
咪係囉,套戲係電視度都重播過無幾耐,要播電影都己經悶,仲要係重播,痴綫

回覆 引用 TOP

木昜千女(化十)大媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-10-27 04:54 PM 發表

呢套唔係好耐乍喎,五個小孩好睇,好電影不妨重看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2020-10-27 02:54 PM 發表

今個星期播'5個小孩的校長',呢套戲前幾年無綫黃金時間己經播過,又係黃金時間重播?之後幾個周六好似又係重播舊電影.
乜宜家D黃金時間咁唔值錢?就算要播電影,都播D新D,未係電視上播過的呀,唔係慳皮成咁呀,想收視又破新低!?
呢個時間搞好自家綜藝,播下'聲夢傳奇'呢d自製綜藝節目好過啦
呢個時間最好播電影,好似viu tv 咁,我經常看

TVB似乎已放棄星期六時段,但播電影總好過播演唱會

不如試下播兩線劇嘅精華片段

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
'5個小孩的校長

佳作

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]