• 瀏覽: 12,238
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
最__憎啲同事要你幫手就扮熟,平時一齊食飯扮晒Friend,講親咩都笑住口咁__樣
出問題阿頭問起第一時間撇清關係,唔關我事 / 阿邊個都幫手做拖埋你去死
呢啲同事通常都係老屎忽,是非當人情,單身多年女性,大家認唔認同?

熱賣及精選
呢D人渣等天收!

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4SON 於 2020-10-28 01:21 PM 發表

最__憎啲同事要你幫手就扮熟,平時一齊食飯扮晒Friend,講親咩都笑住口咁__樣
出問題阿頭問起第一時間撇清關係,唔關我事 / 阿邊個都幫手做拖埋你去死
呢啲同事通常都係老屎忽,是非當人情,單身多年女性,大家認唔認同?
笑面虎做人襟撈啲

回覆 引用 TOP

係你屎唔夠奸

回覆 引用 TOP

大把呢D人

有遇過一個好似好nice既"大姐姐",35歲,單身,冇拖拍,
但做耐左先發覺佢對你好,係搏取你既信任,同埋做俾其他同事睇,
係為左有需要既時侯搵你墊屍底
加上同事們見到佢平日對你咁好,絕對唔會懷疑佢有意陷害你

表面好fd 但會背後插你一刀 仲有擦鞋仔成日都搵野講或搵野笑9你 句句疾住晒甘 都要小心為上 講太多野就上當

有,暗跣你以證明佢能力比你高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tiraamiju 於 2020-10-28 08:57 PM 發表

有遇過一個好似好nice既"大姐姐",35歲,單身,冇拖拍,
但做耐左先發覺佢對你好,係搏取你既信任,同埋做俾其他同事睇,
係為左有需要既時侯搵你墊屍底
加上同事們見到佢平日對你咁好,絕對唔會懷疑佢有意陷害你
最慘係笑住害你...
你呢個仆街大姊姊都幾仆街..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅蓮螺巖 於 2020-10-28 09:03 PM 發表

表面好fd 但會背後插你一刀 仲有擦鞋仔成日都搵野講或搵野笑9你 句句疾住晒甘 都要小心為上 講太多野就上當
背面笑好過正面疾呀
正面疾好考修養....一時忍唔住還拖影響心情

回覆 引用 TOP

呢個世界有好多世界仔,
無朋友架, 唔一定係女嘅,
我認識嘅係男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅蓮螺巖 於 2020-10-28 09:03 PM 發表

辦公室大把呢啲人啦
我都好撚憎辦公室政治
但係唔返工又唔得
所以我決心財務自由早走早著

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4SON 於 2020-10-28 01:21 PM 發表

咩年齡都有, 其實同輩份的居多, 直接競爭對手更狠更辣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右