• 瀏覽: 5,756
  • 回覆: 55
  • 追帖: 2
睇咗《使徒行者3》九集呢套9號TVB出街冇得輸

熱賣及精選
引用:
原帖由 Openopenauau 於 2020-10-28 02:58 PM 發表

無得輸?
豆瓣評分得7.1分咁低,你認為大陸觀眾唔識得欣賞?

等tbb播

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Openopenauau 於 2020-10-28 02:58 PM 發表

可以具體啲嗎?

引用:
原帖由 Openopenauau 於 2020-10-28 14:58 發表

肯定!

加埋J2 / 85台夾擊,令99妖視零點羞視!

tvb 53周年 線上線下 同樣精彩 tvb 53周年絕世靚抽!
https://youtu.be/_LIvZh-xouM
拜登一上場,侵侵終於香!
豐田銷量漲,低碳天空揚!
大妓院失常,毒果變肉醬!
NBC更強,奧運齊宣揚!

回覆 引用 TOP

甘贏到D乜?爛劇一套,仲係果D守舊方式拍法

回覆 引用 TOP

Viu TV暖男爸爸好睇,一流演員,  完勝無線劇。

劇情非常一般,只係一味多人

回覆 引用 TOP

林峯冇乜可以發揮,點解會肯拍依輯?

上網睇左30集

回覆 引用 TOP

引用:

只知Mayanne 好慘

引用:
原帖由 hako 於 2020-10-29 06:43 發表

可以具體啲嗎?
套劇OK, 我睇到第8定9集, 第一集麥美恩+農夫做得幾搞笑
麥美恩仲放, So Far 到呢刻都還OK
由3哥帶到而家, 但人太多, 分散咗D就真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心中空虛 於 2020-10-29 14:31 發表

只知Mayanne 好慘
如果佢唔係客寸, 佢呢套真係可以拎奬,
雖然只得2集戲, 但比冰淋個下真係笑咗, 成個李莉莉咁

附件

0886a886d0e4226bab1c294cc334c07e.jpg(21.97 KB)

2020-10-29 02:52 PM

回覆 引用 TOP

合拍劇冇套得,使徙3飛虎3全部垃圾,炒左d編劇監製啦,眼高手低咁大卡士拍到咁?大陸都唔睇啦仲玩捉黑警,無間道都接近廿年前啦大佬。

主題標籤 #使徒行者
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]