• 瀏覽: 1,181
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
話說上星期平日返工路過想食,點知都要等100張飛,只好買外賣啦。返到公司發現8件餐少了件,聯絡客戶服務部可安排補番或免訂座,造就呢次「蔡」翁失魚,焉知非福的直入堂食體驗!

質素唔錯幾新鮮,價錢都合理,但要久等個幾鐘就唔太值得了!

食完連睇兩套戲~因為電影app的積分到期。

仲有《怪誕黑巫后》,兩套都係喜劇,輕輕鬆鬆過週末!

熱賣及精選

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenchoi 於 2020-10-31 09:34 PM 發表

話說上星期平日返工路過想食,點知都要等100張飛,只好買外賣啦。返到公司發現8件餐少了件,聯絡客戶服務部可安排補番或免訂座,造就呢次「蔡」翁失魚,焉知非福的直入堂食體驗!

簡單輕鬆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenchoi 於 2020-10-31 09:34 PM 發表

11771727 11771728 11771729

質素唔錯幾新鮮,價錢都合理,但要久等個幾鐘就唔太值得了!

食完連睇兩套戲~因為電影app的積分到期。

仲有《怪誕黑巫后》,兩套都係喜劇,輕輕鬆 ...
Steven,

少了件~免訂座原來你尋日講呢個笑點。 平時排幾耐?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-10-31 09:51 PM 發表

Steven,

少了件~免訂座原來你尋日講呢個笑點。 平時排幾耐?
平日中午 都見要1.5hr 好癡線

好似好多人不用做咁

回覆 引用 TOP

咁少咗嗰一碟除咗換嚟免等位外,有無補返畀你?

引用:
原帖由 月亮甜點 於 2020-10-31 10:21 PM 發表

咁少咗嗰一碟除咗換嚟免等位外,有無補返畀你?
無問佢啊 哈哈 上次少了件最cheap的吞拿魚蓉......

引用:

今日大滿足

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenchoi 於 2020-10-31 10:34 PM 發表

無問佢啊 哈哈 上次少了件最cheap的吞拿魚蓉......
其實佢都知、
平嘢就話啫!仲係要去食多一餐喎!

也唔錯了啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月亮甜點 於 2020-10-31 10:55 PM 發表

其實佢都知、
平嘢就話啫!仲係要去食多一餐喎!
所以我都帶想去的fd去,一件都係值11蚊,可以即刻入座當抵番

回覆 引用 TOP

$11換1.5hr 抵到爛

等100張飛? 咁誇張…

有沒日本風味?
但就算飛去日本 都係一般款

不過你免等就ok 吃得開心。

引用:
原帖由 港女小說 於 2020-11-1 12:36 AM 發表

等100張飛? 咁誇張…

有沒日本風味?
但就算飛去日本 都係一般款

不過你免等就ok 吃得開心。
間餐廳裝修都好日本風,我主力點d其他平價壽司店少有的

引用:
原帖由 樂樂小丑 於 2020-11-1 12:14 AM 發表

$11換1.5hr 抵到爛
無錯 fd都開心唔洗等

回覆 引用 TOP

主題標籤 #壽司
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]