• 瀏覽: 2,293
  • 回覆: 47
如題

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
熱賣及精選
引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-11-4 04:36 AM 發表

如題

理西得你3分已袋~

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
米米壓力實在太大

回覆 引用 TOP

燈又燈唔死,唱又唱唔衰,真係聞者傷心,見者流淚,節哀

引用:
原帖由 ken1800 於 2020-11-4 06:22 AM 發表

皇馬臝波,應該好多人唔開心,包括香討巴迷首領及自稱C朗粉絲嗰嗰
一定個心哽住訓唔着🤭
🤣真係好心涼

回覆 引用 TOP

其實都預左

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-4 07:36 AM 發表

其實都預左
呢樣真,賽前預測非常準確,皇馬再一次運氣贏波,最緊要扮見唔到

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-11-4 07:38 AM 發表

呢樣真,賽前預測非常準確,皇馬再一次運氣贏波,最緊要扮見唔到
都習慣了,冇乜邊次係見到
不死身,傷對手主力,越位雙飛,推人冇罰。
有邊次會見到

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2020-11-4 07:16 AM 發表

燈又燈唔死,唱又唱唔衰,真係聞者傷心,見者流淚,節哀
好似之前決賽整傷你愛隊主力,你有流淚嗎?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-4 07:48 AM 發表

都習慣了,冇乜邊次係見到
不死身,傷對手主力,越位雙飛,推人冇罰。
有邊次會見到
無計啦,皇馬要分出線阿!

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-4 07:49 AM 發表

四強主場反cup巴塞就開心到流淚

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-4 07:49 AM 發表

唔知喎,我就喊到收唔到聲啦,見到陽光男孩沙拿被帶上擂臺打MMA重傷落淚離場,直播睇到佢喊個下我心都up埋! 不過人地撐皇馬無計啦

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2020-11-4 08:09 AM 發表

四強主場反cup巴塞就開心到流淚
點解你問非所答既?

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]