• 瀏覽: 1,509
  • 回覆: 23
mytv gold優先播嘅劇都幾正,之前就有使徒行者3,
而家又播埋踩過界2,兩套都好睇,劇情又夠緊張,
有冇人同我一樣兩套都追緊?

引用:
原帖由 sansanchan16 於 2020-11-5 11:55 AM 發表

連77台都加入9:30混戰, 搞到我要在凌晨兩點“補睇”~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

我~使徒3每個演員都做得唔錯,幾有驚喜。佢有留伏線,感覺應該會再有新一輯喇~

引用:
原帖由 lingman898 於 2020-11-5 03:28 PM 發表

我~使徒3每個演員都做得唔錯,幾有驚喜。佢有留伏線,感覺應該會再有新一輯喇~
使徒3已睇哂..明顯爛劇一套..比你地x手吹捧

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-11-5 03:55 PM 發表

見到馬明,已要熄機。

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sansanchan16 於 2020-11-5 11:55 AM 發表

我兩套都有看。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-11-5 03:55 PM 發表

爛劇你都可以睇晒,辛苦晒。

引用:
原帖由 雙子湯丸 於 2020-11-6 12:15 AM 發表

狂skip睇..袁木.水魚全skip

回覆 引用 TOP

踩過界2爛劇一部

回覆 引用 TOP

琴晚My TV Gold睇左兩集《踩過界II》很精彩

回覆 引用 TOP

引用:

報紙都係咁讚 又係收左錢?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雙子湯丸 於 2020-11-6 12:15 AM 發表

唔睇點知咁爛?

BTW 我就一定唔睇, 睇trailer都知爛到PK

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)

回覆 引用 TOP

使徒3結局D場面又係左貼右貼.廢up幾句+開幾槍就當完.

引用:
原帖由 kira2018 於 2020-11-6 09:23 AM 發表

使徒3結局D場面又係左貼右貼.廢up幾句+開幾槍就當完.
類似使徒2 / 警界線咁膠場面?
槍指指UP 幾句---> 開槍---完?

TBB 特色
引用:
原帖由 lingman898 於 2020-11-5 15:28 發表

大部份演員係OK嘅, 由其黃翠如, 佢做呢種角色其實幾好睇, 同袁偉豪2個好夾
但馬明真係唔知點, 皮膚差我地明, 但染白咗個頭, 又曬黑,
老咗十年, 拍住三哥我都唔覺得佢後生, 仲要配個全套無咩表情唔討好嘅Madam G

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]