• 瀏覽: 8,418
  • 回覆: 70
特朗普應該會連任,否則所有未來人都是假的。

未來人用乜野方法表示系Trump 嬴?

引用:
原帖由 koreajapan 於 2020-11-5 12:11 PM 發表

未來人用乜野方法表示系Trump 嬴?
眾多未來人(如2062, 2075,KFK,諾亞)預告Trump連任,沒有未來人預言是Biden,所以最終一定是Trump連任。Biden領先都是假象,我相信這個命運是不會改變的。

拜登係咁選贏嘅
90度直線curve

要信外星人 明燈.....   88% 唔中既通靈師 就係明燈..... 仙粥島怒...

They are not paying for the information
他們不支付的,不是信息的費用

They're paying for the service that they're asking me and Bashar communications to provide in accessing the information for them.
而是我和我公司給他們帶來信息的服務費

中唔中唔係問題   服務才是未來人需要

回覆 引用 TOP

柒普唯有入稟法院查選舉舞弊啦

咁係佢而家唯一可以爭取連任嘅方法🤷🏻‍♂️

不過拜登咁樣造票又會唔會明顯得滯

咁樣柒普可以好容易就推翻到個選舉結果,自已成功連任之餘仲可能一個屈尾十令拜登入埋冊

所以
未來人一定會中

回覆 引用 TOP

烏蠅無生意無$交租仲咁得閒發帖攻擊夏巴

我真係服左佢!

回覆 引用 TOP

、、

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cctvb33 於 2020-11-5 03:37 PM 發表

拜登係咁選贏嘅
90度直線curve
呢個好似話係發文 錯左DELETE

治行FAT CHEQUE....

根據Detroit Free Press的報道,該錯誤圖表是由一位名叫Matt Mackowiak共和黨員貼出,然後再由總統特朗普轉發。該圖表是由一間名叫Decision Desk HQ的公司製作。值得留意的是,該公司已經表明他們製作的圖表存在錯誤,他們發現之後已經即時重新清洗錯誤的數據(erroneous data),並更正了圖表。

更正過後,本來在圖表上加了那13萬票然後獲得2,130,695票的拜登,被調低了票數至2,019,899,直至另行點算,確保數據無誤。當然,拜登就算在數據調整後,仍然出現了大家所擔心的「湧票現象」,甚至一舉反超前特朗普。在Decision Desk HQ澄清了之後,Matt Mackowiak已經刪除了自己的貼文,表示明白到該圖表存在錯誤。

回覆 引用 TOP

好快知真假

回覆 引用 TOP

唔通柒普真係會為咗呢個總統寶座而縕纕內戰

睇返出面啲人嘅分析,柒普真係可以玩賴皮攪內戰㗎喎

條路真係跟足未來人、預言者講嘅個條脈絡走㗎喎

唔通所有野又係㩒制會一直寫好晒個劇本

諸位未來人預言頗準
但都想他們的預言以侵普錯誤終結
因我要搵藉口唔再信柒未來人呀

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2020-11-5 06:17 PM 發表

諸位未來人預言頗準
但都想他們的預言以侵普錯誤終結
因我要搵藉口唔再信柒未來人呀
風水佬呃你十年八年
未來人呃足你一世

回覆 引用 TOP

有人信果下神奇............    

上次巴下衰晒唔敢出來講.... 龜宿晒 

回覆 引用 TOP

、、

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]