• 瀏覽: 2,556
  • 回覆: 15
應該有成5x穿晒老西 , 重係in 我個位, 我望住佢念緊過幾年自己都好似佢咁,重要見西工,落難見依d位,唉....唔知佢見唔見得成,見得成我就應該88,甩難做返失業大軍

如果你都5十幾歲,佢50+就可能有機會。如果你後生D,佢應該見唔成。貪佢年紀大手腳慢?做嘢手法同思維根深蒂固改唔到,老人家適應力又唔比較差,人工幾便都唔用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DIABLO3 於 2020-11-5 11:23 PM 發表

應該有成5x穿晒老西 , 重係in 我個位, 我望住佢念緊過幾年自己都好似佢咁,重要見西工,落難見依d位,唉....唔知佢見唔見得成,見得成我就應該88,甩難做返失業大軍
可能佢之前係GM

著老西見MM位?

宜家市場無乜MM位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kyokogodai 於 2020-11-8 02:56 PM 發表

可能佢之前係GM
款就似既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-11-9 04:29 PM 發表

著老西見MM位?
咪見我merch 渣,條8婆邊會搵人攪自己

引用:
原帖由 DIABLO3 於 2020-11-9 08:13 PM 發表

咪見我merch 渣,條8婆邊會搵人攪自己
見M著老西?

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-11-9 08:16 PM 發表

見M著老西?
好慘,念緊再過幾年都5字頭,要咁搵工手

引用:
原帖由 DIABLO3 於 2020-11-9 08:31 PM 發表

要la..離開時呢行都要有尊嚴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DIABLO3 於 2020-11-9 08:31 PM 發表

樓主仲諗住搵番咩蠢?

回覆 引用 TOP

依家仲邊有人著西見工架⋯ 我聽晚都有份工見, 都無諗住著西。 Smart causal就ok. 樓主咪諗咁多喇。 有一日就做一日啦。 睇下我做物流倉理貨員13K又做左2個月⋯

回覆 引用 TOP

見MER蠢唔係著恤衫牛仔褲咩? 做MER蠢同出入口既工, 邊個番工會著西褲? 除非見大客.
香港平均年齡45, 如果有低過40歲嚟見工, 仲要肯做MER蠢, 第一件事要check 佢係未低低地.
實話實說, 其實真係應該年過50, 廢事轉行, 諗著做得一日得一日, 先會去見MER蠢.

引用:
原帖由 2829 於 2020-11-26 12:51 PM 發表

見MER蠢唔係著恤衫牛仔褲咩? 做MER蠢同出入口既工, 邊個番工會著西褲? 除非見大客.
香港平均年齡45, 如果有低過40歲嚟見工, 仲要肯做MER蠢, 第一件事要check 佢係未低低地.
實話實說, 其實真係應該年過50, 廢事轉行, 諗著做得一日得一日, 先會去見MER蠢.
你啱,請人嘅公司都心照不宣,一個孭蠢位,30幾歲仲去見喱D位,佢哋都覺得係個人能力有問題

回覆 引用 TOP

其實咁嘅年紀仲做咩蠢都好打有限。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]