• 瀏覽: 15,853
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-24 01:47 AM 發表

派到間5星咪好正?
親..你講得5星..姐係.你冇留意相關資料

等你有5星的報告

=HKDiz= clv13140
引用:
原帖由 火野龍一 於 2020-11-24 11:23 AM 發表

親..你講得5星..姐係.你冇留意相關資料

等你有5星的報告
喜來登好似係其中一間?

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-25 08:00 PM 發表

喜來登好似係其中一間?
8月14..已經冇再做了..親

引用:
原帖由 火野龍一 於 2020-11-25 08:07 PM 發表

8月14..已經冇再做了..親
原來咁耐拿。。。
而家邊間有做?有冇個list?

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-25 09:19 PM 發表

原來咁耐拿。。。
而家邊間有做?有冇個list?
list..又如何..都係冇得揀嫁啦
只能說..唔好有咩大希望

引用:
原帖由 火野龍一 於 2020-11-25 09:38 PM 發表

list..又如何..都係冇得揀嫁啦
只能說..唔好有咩大希望
明白。
咁呢間皇庭海景都算唔錯,又近銀河,又有海景。

回覆 引用 TOP

其實上葡京都有排唔開啦...澳政府應該徵用佢集中好過啦....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-11-27 06:11 AM 發表

其實上葡京都有排唔開啦...澳政府應該徵用佢集中好過啦....
親..你都識講啦...都味開..那有員工..招呼你

咩都味有..冇床.咩都到冇..比你訓地下羅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-24 01:47 AM 發表

派到間5星咪好正?
現時在政府指定的三家酒店進行醫學觀察的人士共856人,其中,入住皇庭海景酒店的有289人,入住金皇冠中國大酒店有281人,入住麗景灣藝術酒店有286人。

政府由今開始,借用位於路環、擁有208個房間的鷺環海天度假酒店,成為第四間用作醫學觀察的指定酒店。

鷺環海天度假酒店以前的Westin....很舊了...但已經是最好的, 有大露台

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-28 11:44 PM 發表

現時在政府指定的三家酒店進行醫學觀察的人士共856人,其中,入住皇庭海景酒店的有289人,入住金皇冠中國大酒店有281人,入住麗景灣藝術酒店有286人。

政府由今開始,借用位於路環、擁有208個房間的鷺環海天度假酒店,成為第四間用作醫學觀察的指定酒店。

鷺環海天度假酒店以前的Westin....很舊了...但已經是最好的, 有大露台
可能錯埋露台....因為怕傳播...

好似上面幾間咁D窗都係鎖曬

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-28 11:44 PM 發表

海天睇相幾靚,以前直頭想過住,但位置好遠

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-29 07:15 AM 發表

海天睇相幾靚,以前直頭想過住,但位置好遠
我住過幾次打golf。。。個露台

引用:
原帖由 火野龍一 於 2020-11-29 01:18 AM 發表

可能錯埋露台....因為怕傳播...

好似上面幾間咁D窗都係鎖曬
鎖露台咁就大禍吃蕉啦

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-29 12:10 PM 發表

鎖露台咁就大禍吃蕉啦
唔出奇
E家係隔離用..唔係普通住

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-29 12:08 PM 發表

我住過幾次打golf。。。個露台
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/0e/8c/8e/39/ocean-view-rooms.jpg
我唔識打Golf。
但個景真係舒服。😊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]