• 瀏覽: 3,173
  • 回覆: 19
  • 追帖: 2

想問一下這個水龍頭配件有沒有得配?

熱賣及精選
有!旺角上海街! 不過要拆來去!對著個實樣去搵!

回覆 引用 TOP

淘寶搵到類似 仲要同牌子,但唔知得唔得

有,淘寶找陶瓷閥蕊,有多種標準尺寸,自已量度,就是怕你等不到幾天!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-11-6 02:53 AM 發表

淘寶搵到類似 仲要同牌子,但唔知得唔得
試過,只要尺寸岩就可以,但始終上網好難肯定尺寸是岩的,我上次是買岩的,但後來發現樓下屋苑d水電鋪都有,貴十幾廿蚊,但就可以羅住實物去配,一定唔會錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-11-6 01:56 AM 發表

陶瓷冷熱水混水閥芯玻璃盆搖臂招財貓瀑布搖杆水龍頭360度旋轉

回覆 引用 TOP

淘得配件不如成個換啦,個水龍頭都好似變晒色🙄

引用:
原帖由 aquarius_363 於 2020-11-6 08:57 AM 發表

淘得配件不如成個換啦,個水龍頭都好似變晒色🙄
俾我都成組換...除非個PARTS易換...唔係買完回來唔識換...買錯型號又係浪費金錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-11-6 01:56 AM 發表

用僅

回覆 引用 TOP

有得配去五金舖

回覆 引用 TOP

隻龍頭除非好有紀念價值,拆得黎又要配又驚唔啱,不如成個換咗佢,費事夜長尿多。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

換蕊易過成組,看yiutube

回覆 引用 TOP

成個水龍頭換啦。

回覆 引用 TOP

藥師佛咒 對抗武肺
http://bit.ly/38Fuijs
http://bit.ly/2TXhW1O
不論什麼人,只要不是敵對分子,不
是惡意攻擊,允許大家講話,講錯了也不
要緊。各級領導人員,有責任聽別人的話。
毛語錄 139頁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]