• 瀏覽: 66,718
  • 回覆: 234
  • 追帖: 15
血淚的磨練。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Cheesehead 於 2021-1-17 09:44 PM 發表

血淚的磨練。
謝謝你!其實今晚係冇乜心情睇,雖然知道是一個show,冇嘢講,希望Fred在2021及往後日子努力工作,人善人欺天不欺💪💪💪
支持🐼的每一位朋友💪💪💪,希望好快可以一齊大嗌大合唱,疫情快啲消失🙏🙏🙏

其實唔需要對現今頒獎禮太認真嘅!😉

無論🐼有冇獎? 擺咩獎? 只要有佢嘅節目都應該支持嘅!💪😃

今晚沒有驚喜,只因有Fred才抬頭望吓。

引用:
原帖由 gmfw 於 2021-1-17 10:19 PM 發表

其實唔需要對現今頒獎禮太認真嘅!😉

無論🐼有冇獎? 擺咩獎? 只要有佢嘅節目都應該支持嘅!💪😃
道理當然明白,呢幾個星期日冇流行經典,每晚都有上ytube 聽佢唱歌,本來期待25/1睇陀槍,但又好似唔係播呢套😞

今晚他的演繹很好。
不過件外衣我覺得唔太襯佢😂😂😂

只要有佢嘅節目我都有睇架. 
既然係2020年度最後一個音樂頒獎禮, 有個獎始終都係開心D, 形式上都係一種鼓勵, 雖然實際上......

新一年新開始, 努力!  加油!

我覺得昨晚亞Fred唱出演唱會水準. 希望流行經典50年可以成為長壽節目, 亞Fred 一直做主持之一就好了.

講開又講, 人係要面對現實, 從事幕前的, 不論演員/歌手/藝人也好, 單靠有實力是不足夠, 人氣緊要過氧氣, 要不斷恰到好處地保持人氣和吸多D粉絲先長有長做.

Good luck !

話說星期一播大步走,唔知主題曲係咪仲係Fred 唱

見到Danny 仔未😛

1月25日 陀槍師姐2021
不過 最後唔知又有無變呢

引用:
原帖由 NOBODY1122 於 2021-1-21 11:14 PM 發表

見到Danny 仔未😛

1月25日 陀槍師姐2021
不過 最後唔知又有無變呢
希望唔會再改啦!😜  好期待呀~~~

引用:
原帖由 gmfw 於 2021-1-21 11:36 PM 發表

希望唔會再改啦!😜  好期待呀~~~
係呀 好期待呀
Danny 仔攬女呀
好期待睇Danny仔攬女呀

l 85台星期日晚上十點有宣傳特輯。記得到時坐定定啦。
唔知劇集會唔會有片尾曲,有的話,邊個唱?

引用:
原帖由 fb5663467 於 2021-1-22 08:16 AM 發表

l 85台星期日晚上十點有宣傳特輯。記得到時坐定定啦。
唔知劇集會唔會有片尾曲,有的話,邊個唱?
但重唔見拍MV, 真係唔係亞Fred唱

引用:
原帖由 piglet2016 於 2021-1-22 09:48 AM 發表

但重唔見拍MV, 真係唔係亞Fred唱
估冇片尾曲喇!況且近半年老闆都不積極推🐼d歌,唔知發生咩事,陀槍呢套劇只希望有多少少戲份,唔好似法證咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]