• 瀏覽: 2,111
  • 回覆: 24
近排留意開香港d咪錶位,係咪晤駛入$?點解我見到d車泊左係到,但係d咪錶顯示 逾時,禁到我泊的時候我入錢咪好蠢?條街見到幾個位也是逾時

精選汽車
引用:
原帖由 danly1111 於 2020-11-7 01:56 AM 發表

近排留意開香港d咪錶位,係咪晤駛入$?點解我見到d車泊左係到,但係d咪錶顯示 逾時,禁到我泊的時候我入錢咪好蠢?條街見到幾個位也是逾時
冇精定蠢,抄牌$320,你博唔博?

唔好入囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plm8051 於 2020-11-7 11:06 AM 發表

冇精定蠢,抄牌$320,你博唔博?
睇吓我係唔係車內或望住架車,如果有牙蛇,即走

咁你仲問黎做咩?

個人操守和品格的問題,人地衰格不代表你都要做衰格

回覆 引用 TOP

有個位俾你搵到泊已經要感恩,仲想唔入錢攞著數?無嘢呀嘛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 danly1111 於 2020-11-7 01:56 AM 發表

近排我見過的確有呢種情況,不過我入完錶走後,2個鐘返去入錶,已經見到數部車被抄

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!

回覆 引用 TOP

引用:

人地去強姦冇事,你唔去咪好蝕抵,快啲去啦,天才

steven

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浮呢 於 2020-11-7 05:48 PM 發表

咁你仲問黎做咩?
主要想知點解全部逾時

引用:
原帖由 danly1111 於 2020-11-7 11:40 PM 發表

主要想知點解全部逾時
無入錶囉

引用:
原帖由 黑草羊 於 2020-11-8 12:20 AM 發表

無入錶囉
企硬啦,

回覆 引用 TOP

黃毒傅染,無守法意識
香港人已經唔係以前既獅子山精神

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

樓主低智商

回覆 引用 TOP

早兩日去趕住入錶,見到有逾時抄牌,逾時抄牌對其他守法做用者係好公道,好多人搵唔到錶位泊,真係多得錶霸

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]