• 瀏覽: 2,711
  • 回覆: 40
同上
日日刀糸D金毛扔氣油彈做
果條肥乚日夜見到
又黃又毒又奄悶
拍住亞視
77好佢好多

熱賣及精選
引用:
原帖由 estateman 於 2020-11-15 13:27 發表

同上
日日刀糸D金毛扔氣油彈做
果條肥乚日夜見到
又黃又毒又奄悶
拍住亞視
77好佢好多
tvb 53周年絕世靚抽!
https://youtu.be/_LIvZh-xouM

99妖視,根本同毒果淫報一樣,終日反中宣毒!完全唔值得睇!

盡情享受TVB 53周年,線上線下,同樣精彩!

可惜,一攪返條天線,以便錄明珠台節目後,老豆又日日睇99妖視六點呻淫!

tvb 53周年 線上線下 同樣精彩 tvb 53周年絕世靚抽!
拜登一上場,侵侵終於香!
豐田銷量漲,低碳天空揚!
大妓院失常,毒果變肉醬!
NBC更強,奧運齊宣揚!
引用:
原帖由 yariscross 於 2020-11-15 03:25 PM 發表

tvb 53周年絕世靚抽!

99妖視,根本同毒果淫報一樣,終日反中宣毒!完全唔值得睇!

盡情享受TVB 53周年,線上線下,同樣精彩!

可惜,一攪返條天線,以便錄明珠台節目後,老豆又日日睇99妖視六點呻淫!
其實我冇點睇
只係做占果度播
全部刀糸基佬基婆

引用:
原帖由 estateman 於 2020-11-15 03:27 PM 發表

其實我冇點睇
只係做占果度播
全部刀糸基佬基婆
你夜晚十一點半先至做gym?

「用三叔機,批鬥雙親,老作亂屈,滿腦淫穢,無料扮四條,視人命於無物」鄉土磚家的上等人標準。

原來痴痴呆呆坐埋一齊係真的。 :D
引用:
原帖由 woltif 於 2020-11-15 10:14 PM 發表

你夜晚十一點半先至做gym?
黃金時間呀吊

引用:
原帖由 estateman 於 2020-11-15 10:33 PM 發表

黃金時間呀吊
黃金時間,
即係你夜晚七點半做,日頭就兩點半做?
唔係我都諗唔到有邊個時段有肥人出現。

「用三叔機,批鬥雙親,老作亂屈,滿腦淫穢,無料扮四條,視人命於無物」鄉土磚家的上等人標準。

引用:
原帖由 woltif 於 2020-11-15 10:43 PM 發表

黃金時間,
即係你夜晚七點半做,日頭就兩點半做?
唔係我都諗唔到有邊個時段有肥人出現。
下午吾做得占?
望親電視刀見到屋村肥乚
一系班男女基民

引用:
原帖由 estateman 於 2020-11-15 10:44 PM 發表

下午吾做得占?
冇話唔得,未有疫症時,啲gym開24小時添。
不過好少見人上到gym淨係做半粒鐘,仲要睇住電視做

引用:
原帖由 woltif 於 2020-11-15 10:47 PM 發表

冇話唔得,未有疫症時,啲gym開24小時添。
不過好少見人上到gym淨係做半粒鐘,仲要睇住電視做
毒台99同末代亞視叮噹馬頭⋯⋯

引用:
原帖由 estateman 於 2020-11-15 10:49 PM 發表

毒台99同末代亞視叮噹馬頭⋯⋯
咁你每日或每晚最寶貴的半粒鐘,淨係睇佢地最差的節目又真係幾慘嘅

引用:
原帖由 woltif 於 2020-11-15 10:52 PM 發表

咁你每日或每晚最寶貴的半粒鐘,淨係睇佢地最差的節目又真係幾慘嘅
最差節目
毒台99不斷重複循環播肥乚、基民、節目
一糸就D素人
亞視刀有新聞

引用:
原帖由 estateman 於 2020-11-15 10:56 PM 發表

最差節目
毒台99不斷重複循環播肥乚、基民、節目
一糸就D素人
亞視刀有新聞
黃金時間又點循環播呀,
同埋你咁講似乎唔係講緊依家喎
Viutv冇新聞??
另外回應你那位,成日怨佢老竇睇六點鐘新聞

講講下,你似乎係同佢一樣係冇睇扮有睇的作家喎。

引用:
原帖由 woltif 於 2020-11-15 23:09 發表

黃金時間又點循環播呀,
同埋你咁講似乎唔係講緊依家喎
Viutv冇新聞??
另外回應你那位,成日怨佢老竇睇六點鐘新聞

講講下,你似乎係同佢一樣係冇睇扮有睇的作家喎。
雪X爛!冇X用!

樓主係話

亞視仲有新聞值得睇

99妖視根本冇嘢可以睇!

tvb 53周年 線上線下 同樣精彩 tvb 53周年絕世靚抽!
拜登一上場,侵侵終於香!
豐田銷量漲,低碳天空揚!
大妓院失常,毒果變肉醬!
NBC更強,奧運齊宣揚!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]