• 瀏覽: 4,044
  • 回覆: 9
04年,Benz 240AV,  年頭換全新冷氣泵,舊年全套水箱,四條新米芝蓮輪呔,剛通過驗車就出以下危險訊號。
未試過,請教各位大大,現在又要整乜呢?大問題定今次亦是小意思?  想用多幾年!

精選汽車
Benz 應該插機就知乜事,唔使估

師兄你呢部仲有keep
之前部漏波箱油LS 最後搞成點?

引用:
原帖由 士耳其 於 2020-11-16 09:39 AM 發表

04年,Benz 240AV,  年頭換全新冷氣泵,舊年全套水箱,四條新米芝蓮輪呔,剛通過驗車就出以下危險訊號。
未試過,請教各位大大,現在又要整乜呢?大問題定今次亦是小意思?  想用多幾年!11823472 11823473
電子車身動態穩定控制系統出左問題

通常老柴驗完車就黎搞你,我架老馬都一樣

引用:
原帖由 ac_schnitzer 於 2020-11-16 12:05 PM 發表

Benz 應該插機就知乜事,唔使估

師兄你呢部仲有keep
之前部漏波箱油LS 最後搞成點?
大凌,換波箱8千元又搞掂,行咗大半年冷氣死咗,點搞都吾凍。香港夏天無冷氣的車點揸,幾間車房都話冇得搞,最後劏咗了。

引用:
原帖由 士耳其 於 2020-11-16 02:53 PM 發表

大凌,換波箱8千元又搞掂,行咗大半年冷氣死咗,點搞都吾凍。香港夏天無冷氣的車點揸,幾間車房都話冇得搞,最後劏咗了。
淘x全套冷氣系統999元
成套重新裝一定凍
係你唔識門路
大凌用二十年一樣精精神神
雙B十年已經劏得

成套全新,唔難裝

附件

Screenshot_20201116-174543.png(306.13 KB)

2020-11-16 05:46 PM

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-11-16 05:46 PM 發表

成套全新,唔難裝
大零喎  唔係 5凌 喎

引用:
原帖由 地上的紙巾仔 於 2020-11-16 10:45 PM 發表

有好多都是通用的,泵頭,散熱,風機,喉管,沙樽

引用:
原帖由 地上的紙巾仔 於 2020-11-16 10:45 PM 發表

師兄對於佢的回覆不用太認真,之前人地話漏雪種,見佢話叫人賣車

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]