• 瀏覽: 74,462
  • 回覆: 343
  • 追帖: 4
黑工做地盤
住食都係地盤
家一樣
當然著都無出過街
佢又無講大話wo

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

我係fb見到nike波鞋想買就pm佢,一對$450(都貴),不過都買咗對,但都係新呀,越南製造

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫小問 於 2020-11-17 12:18 PM 發表

買鞋都想貪平,當買教訓囉。
貼身物品都買2手,如果我真係要買都只會買日本jk2手xx😶

咁都得...

回覆 引用 TOP

你問佢野時都已經晦晦氣氣咁
比我就即刻唔買

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
實體店,我見過$1699,
成日都有鞋友講過,無必要咁樣上網買個體出售的鞋,
因為風險相當高,一時的運氣,唔代表次次都唔瀨。

回覆 引用 TOP

上邊啲回覆好多都係有問題,屋企試鞋唔會試到對鞋底膠蝕,呢對擺明就已經著過出街一段時間啦。仲要死咬什麽98%,99%,100%全新。全新定義好簡單啫,冇著過出街咪叫全新囉,屋企唔會行到鞋底蝕。

回覆 引用 TOP

成千蚊買新好過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MGPAKC 於 2020-11-17 10:26 發表

你講得啱人哋已經話咗新舊如圖, 佢都試穿過就好難做到一百個percent全新啦, 其實應該講99個percent新未著過出街 跟手話新舊如圖 , 面交驗貨
但(試穿)過會鞋底都蝕埋?
講唔過喎

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
引用:
原帖由 manhong1128 於 2020-11-17 10:49 發表

其實好多賣家都誤解左咩叫全新 100%,我理解係直頭未開封,但好多賣家以為呢個解讀係無用過,無落地,無出過門口就叫全新

係呢種試過無用過情況下,我只會打 98-99% 新,因為開過試過,好似手機咁,我會講用左幾耐,幾時買,有幾多成新,全新係解未用過封條都未開,你一開過封條,話之你拎上手一分鐘
夠均真

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhong1128 於 2020-11-17 10:49 AM 發表

其實好多賣家都誤解左咩叫全新 100%,我理解係直頭未開封,但好多賣家以為呢個解讀係無用過,無落地,無出過門口就叫全新

係呢種試過無用過情況下,我只會打 98-99% 新,因為開過試過,好似手機咁,我會講用左幾耐,幾時買,有幾多成新,全新係解未用過封條都未開,你一開過封條,話之你拎上手一分鐘
其實賣家係專門搵笨,佢知乜叫做全新但真有人會信俾錢買

同d雞一樣 話自己第1日出來做
拔返條蘿蔔出來 塊田咪又係有個隆

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-11-17 02:51 PM 發表

但(試穿)過會鞋底都蝕埋?
講唔過喎
不過講真,對鞋堅似用黎開工,我去街果對都冇佢咁殘

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2020-11-17 11:24 發表

人地講明唔係全洗(新) 新舊如圖 亦無正面回覆你100%全新 你都仲去馬 咁好難怪人喎
但佢開POST時個TITLE又寫左全新喎

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
引用:
原帖由 莫小問 於 2020-11-17 14:58 發表

不過講真,對鞋堅似用黎開工,我去街果對都冇佢咁殘
直頭係開始殘TIM啦
好心佢著埋佢啦

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲